Dunărea a testat 3 jucători noi în amicalul cu CF Brăila

Please enter banners and links.

Trupa lui Ion Răuță a făcut 1 – 1 cu CF Brăila într-un meci de pregătire.

 

mare 2_resizeStadionul Siderurgistul din Galați a găzduit miercuri, 4 februarie, partida amicală dintre CF Brăila și Dunărea Călărași. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul formației antrenate de către Ion Răuță a fost marcat de către Costică Bumbac, în minutul 60, din penalty.

„Am făcut un joc bun. În prima repriza am avut foarte multe ocazii, dar Valentin Andrei și Valentin Alexandru au ratat. În repriza a doua au intrat toți jucătorii, dar chiar și așa ne-am mișcat bine”, a declarat Costică Ștefan, președintele Dunării Călărași.

În partida de la Galați, Dunărea a avut în teren trei jucători noi. Este vorba despre George Butoi, de la Delta Tulcea, Gabriel Oiță, de la Pandurii II Tg. Jiu, și Viorel Ștefan, de la ACS Berceni. Acesta din urmă este mijlocaș central, are 23 de ani, măsoară 1,87 metri înălțime și a fost internațional de tineret și de juniori. Sub tricolor, jucătorul născut la Crevedia a evoluat 37 de partide, reușind să marcheze 15 goluri. În altă ordine de idei, Dunărea va juca joi, 5 februaruie în compania celor de la Gloria Popești Leordeni. Meciul se va desfășura la Baza Sportivă Prefab din comuna Modelu. Sâmbătă de dimineață, în cartierul bucureștean Pantelimon, elevii lui Răuță vor înfrunta pe Metaloglobus București.

Dunărea a jucat în prima repriză în următoarea formulă: Popa – Tenea, Bulbac, Oiță, M. Tudor – Kanda, S. Popescu. V. Ștefan, V. Andrei – M. Ștefan, Alexandru. În minutul secund, antrenorul Ion Răuță a rulat tot lotul de jucători, cu excepția portarului Iulian Răduță.


There is no ads to display, Please add some