Dunărea a învins la futsal – Dunărea Călărași – Sportis Tg. 4 – 0

Please enter banners and links.

mareDunărea a reușit o victorie în această seară în fața echipei Sportis Târgoviște, scor 4 – 0.

Derby-ul etapei nu şi-a dezminţit numele şi în faţa unei săli aproape pline cele două echipe au arătat multe din frumuseţile “fotbalului nobililor”.

DUNĂREA s-a prezentat cu mai multe noutăţi achiziţionate în pauza competiţională prin efortul conjugat al conducerii clubului, al Primăriei şi al Consiliului Judeţean. Dintre toate “noutăţile” cel mai reuşit “transfer” a fost trecerea pe banca tehnică a lui Marian Şotârcă, alături de sosirea unor jucători cu experienţa fotbalului la sală – Andrei BRAŞOVEANU, George TOMESCU (fost internaţional A) şi această zvârlugă de nici 20 de ani – Constantin Dumitru ION. Alături de foştii jucători, echipa a căpătat un plus de viteză şi fantezie, o creştere mare a gradului de siguranţă în defensivă. De altfel, este primul joc al echipei noastre în Liga I pe care Dunărea îl câştigă “la zero”! De altfel, unul din puţinele jocuri de acest gen din campionat!

Oaspeţii din Târgovişte, neînvinşi în ultimele patru etape au căutat să “ţină pasul” ritmului impus de Dunărea, dar au trebuit să se recunoască învinşi, chiar dacă portarul Chivulescu a lăsat o impresie deosebită şi a limitat mult proporţiile scorului.

 

Şi cum în viaţă toate se repetă, în ultimele secunde Ionuţ MOVILEANU întregeş- te “careul de goluri” cu o bombă care a ridicat tribunele în picioare!

Pentru Șotârcă a fost primul meci ca antrenor principal la o echipă de Liga I şi – este o certitudine – în noaptea premergătoare meciului nu a dormit! Dar a învins! Şi nu numai el, ci întreaga echipă, aclamată la final de peste 1000 de spectatori. Aşa cum aţi citit, a fost “4 la nimic” – un scor rar întâlnit în fotbalul la sală, un scor care, pe undeva, a făcut dreptate după acel 7 – 7 de la Târgovişte, din tur.

DUNĂREA: A. Moldovanu – A. Braşoveanu, I- MOVILEANU, M. P l u g a r u , G . TO M E S C U / E . CINARU, A. Petcu, C-tin D-tru ION, M. Şerban, M. ŞTEFAN, Fl. Tarţa, M. Condei, M. Nicodim, I. Ţenea

Antrenori: M. Şotîrcă şi M.

SPORTIS: CHIVULESCU – Iordache, Seran, Matei, Cernea / Bica, Rusu, PENESCU, Brătescu, Sacagiu.

Antrenor: Irinel Voicu.

 


There is no ads to display, Please add some