Dumitru Chirilă se laudă cu rezultatele unor sportivi ținuți în condiții inumane

Please enter banners and links.

IMG_9067Sportivii unor secții din cadrul Clubului Sportiv Municipal Călărași sunt ținuți într-o mizerie de nedescris în condiții inumane!

 

Directorul Clubului Sportiv Municipal Călărași, prof. doctor, Dumitru Chirilă, s-a arătat nemulțumit de articolul publicat de ziarul EDIȚIA și a ținut neapărat să iasă în față cu declarații „halucinante„ în cadrul unei conferințe de presă la care au participat 3 ziariști din 10 ziare locale. Articolul publicat pe site-ul www.editia.ro se referea la faptul că baza nautică ce aparține CSM-ului, arată într-o stare degradată iar sportivii sunt nevoiți să se antreneze în condiții mizere. Publicația noastră nu a făcut niciun comentariu răutăcios pe baza rezultatelor obținute de sportivii CSM-ului așa cum de altfel, prof. doctor Dumitru Chirilă a afirmat în conferința de presă.

 

De asemenea, șeful CSM a mai afirmat și faptul că rezultatele obținute anul acesta, până în prezent sunt cele mai bune din 1990. Eronat! Cea mai bună performanță a CSM-ului a fost promovarea echipei de handbal CSM în Liga Națională. Am putea spune că și participarea la Olimpiada de la Atena a lui Bogdan Ciufulescu a fost o altă mare performanță, una la care chiar Dumitru Chirilă a fost „făptaș„. Nu mai intrăm în amănunt să aflăm dacă din cele 66 de medalii câte sunt „reale„ și trecem repede la un alt subiect destul de arzător. Trebuie să mai punctăm și faptul că la conferință, Chirilă a venit cu câțiva antrenori și lucrători din cadrul CSM și nu cu acei sportivi care meritau măcar o fotografie de grup. Halal organizare.

 

Profesor Doctor în Sport, Dumitru Chirilă, șeful CSM își ține sportivii mai ceva ca la Auschwitz. Probabil că în teza sa de doctorat scrie că performanța se „naște„ din mizerie, o mizerie de nedescris în spațiile de cazare în care sunt ținuți sportivii secțiilor Kaiac-canoe și lupte-libere. Ținuți în spații mici, la aproape 35 de grade, fără măcar apă, în paturi supra-etajate în mucegai și gândaci, așa sunt chinuiți sportivii CSM-ului. Spațiile de „cazare de lux„ sunt amplasate în niște ghetouri murdare din incinta stadionului Municipal Călărași. Sportivii secției de kaiac-canoe stau chiar în fostul birou al șefului CSM, Dumitru Chirilă însă acum locația arată jalnic.

 

La aflarea veștii că jurnaliștii ziarului nostru au făcut anumite fotografii în spațiile de cazare ale sportivilor, Chirilă și-a trimis administratorul să aplice el legea. Fără să-i publicăm numele „slugii„ lui Chirilă trebuie să-i reamintim administratorului că a avut locul asigurat la CSM, asta după ce și-a data demisia și a părăsit acest post cu surle și trâmbățe în urmă cu aproximativ 2 ani. „Sifonarii„ au loc peste tot. Pe lângă administratorul destul de supărat pe presă, la fața locului s-a prezentat și antrenorul secției de lupte-libere, Gheorghe Nane. Acesta ne-a mustrat că nu i-am cerut acceptul să facem fotografii.

 

Atât sportivii de la kaiac, cât și cei ai secției de lupte-libere sunt juniori, foarte talentați. Aceștia s-au remarcat la competițiile interne la care au participat dar condițiile în care sunt ținuți la CSM sunt de nedescris. Probabil că așa se ajunge la marea performanță despre care prof- dotcor în sport Dumitru Chirilă ne tot „aburește„. Hotelul Sport, spunea la un moment dat șeful CSM „are spații de cazare numai pentru sportivii de mare performanță„ (!?). Camerele moderne de la etajul I și II ale hotelului sunt arhipline iar unele dintre ele se închiriează pe bani „frumoși„.

 

Publicația noastră nu a contestat și nici nu va contesta vreun rezultat obținut de sportivii acestui club însă trebuie să scoatem la iveală și lucrurile mai puțin plăcute din interiorul „imperiului„ creat de Chirilă. Domnia sa s-a plâns de multe ori de faptul că niciun copil nu mai este atras de sport. Noi ne-am întreba ce părinte și-ar ține în condițiile acestea vreun copil?


There is no ads to display, Please add some