Dumitra Neagu a reușit să realizeze cu ajutorul fondurilor europene o investiţie în comuna sa natală

Please enter banners and links.

Vineri, 5 mai a.c., în comuna Ulmu, a avut loc inaugurarea proiectului Salon Tina- servicii de înfrumuseţare în comuna Ulmu”. La eveniment au participat Jenel Şeban, directorul OJFIR Călăraşi, primarul comunei Ulmu, Ion Negoiţă, angajați ai proiectului, dar și cetățni ai comunei.

Dumitra Neagu a reușit să realizeze cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile o investiţie în comuna sa natală, un salon de înfrumuseţare, în comuna Ulmu, destinată persoanelor de toate vârstele din localitate, dar şi din satele învecinate. Salonul este situat într-un spaţiu modern, dotat cu echipamente de ultimă generaţie şi produse de înfrumuseţare profesionale, în care clienţii pot beneficia de activităţi de spălare a părului, tuns, coafat, vopsit, tuns, bărbierit, masaj facial, manichiură, pedichiură, machiaj. Prin curaj, ambiție, dar și multă muncă, Dumitra Neagu a reușit să aducă singura investiţie non-agricolă realizată prin fonduri europene, în valoare de 50.000 de euro, nerambursabili, în comuna Ulmu, o zona rurală în care întreprinzătorii particulari se găsesc preponderent în agricultură. Aceasta a declarat: „Accesarea unui proiect european a fost o provocare pentru mine, dar mă bucur că am reuşit să realizez această investiţie, în mediul rural, mai exact în satul meu natal. Sunt optimistă în ceea ce priveşte activitatea salonului şi am toată încrederea că-i vor trece pragul cât mai multe persoane, de toate vârstele, atât din localitatea noastră, dar şi din satele învecinate. Persoanele care doresc să vină la salonul nostru, vor beneficia de produse de înfrumuseţare profesionale, de cea mai bună calitate. Pot spune că sunt încântată de faptul că am reuşit să deschid acest salon într-o localitate mică şi încurajez şi pe alții să acceseze fonduri europene pentru ca în acest fel putem contribui la dezvoltarea satului românesc. Cu această ocazie, ţin să-i mulţumesc în mod deosebit doamnei Anna-Maria Moga, care mi-a oferit tot sprijinul în realizarea investiţiei şi care m-a încurajat să merg mai departe atunci când m-am lovit de o situaţie destul de dificilă. De asemenea, îi mulţumesc pentru prezenţa la inaugurarea salonului şi domnului director al OJFIR Călăraşi, Jenel Şerban, dar şi domnului primar al comunei Ulmu, Ion Negoiţă”.

Jenel Şerban, impresionat de profesionalismul cu care a debutat acest proiect a declarat: „Este un eveniment important în comuna Ulmu şi putem fi martorii unei investiţii non-agricole în mediul rural. Pentru că suntem într-un judeţ agrar, majoritatea călărăşenilor depun proiecte, în general, pe teme agricole. Pe de altă parte, putem observat şi această iniţiativă, pe care o salutăm cu toţii, o activitate non-agricolă. Practic, într-o zonă mai puţin dezvoltată a localităţii, avem acest minunat salon de înfrumuseţare, care, cred eu, va aduce un plus în comuna Ulmu. Vom constata pe zi ce trece că doamnele şi domnii din această localitate vor deveni de-o eleganţă maximă”.

Mulțumit că în comuna pe care o păstorește, încă se mai găsesc oameni care să investească primarul comunei Ulmu, Ion Negoiţă, a declarat: „Este primul proiect pe raza localităţii noastre, pe fonduri europene privind înfiinţarea unor activităţi non-agricole. Mă bucur că doamna Dumitra Neagu a avut ambiţia să realizeze această investiţie în comuna noastră şi îi doresc mult succes în activitatea pe care o desfăşoară, dar şi cât mai mulţi clienţi. Este un început pentru comuna Ulmu şi sper să mai avem şi alte proiecte pe măsura 6.2, investiţii non-agricole în mediul rural, care să ducă la dezvoltarea localităţii noastre".


There is no ads to display, Please add some