Dulce – Investiții, finanțate cu precădere de la bugetul local

Please enter banners and links.

Pe lângă proiectele finalizate, în acest prim an de mandat am inițiat o serie de investiții, finanțate cu precădere de la bugetul local care se află în derulare, în diverse stadii. În listă figurează printre altele modernizarea Bazarului Big, amenajarea unui teren de minifotbal în incinta Complexului Sportiv Dunărea, modernizarea unor locuri de joacă pentru copii, modernizarea drumului de acces în municipiul Călărași (drumul din incinta Siderca) care va fi dotat și cu sistem de iluminat public. Și lucrările la Piața Centrală s-ar fi desfășurat conform graficului dacă, totuși, constructorul n-ar fi întâmpinat problemele majore care l-au determinat să ceară intrarea în insolvență.

În parteneriat cu Consiliul Județean am reușit să asfaltăm un tronson în lungime de 2,2 km din strada Varianta Nord. O investiție extrem de utilă pe care dorim s-o extindem anul viitor, tot într-un parteneriat cu CJ Călărași și pentru celălalt tronson cuprins între Saint Gobain și strada Sloboziei.

Modernizarea reală a municipiului este principala mea preocupare și a echipei pe care mă bazez. Deși nu avem la dispoziție un buget generos, ne străduim să asigurăm finanțarea tuturor obiectivelor incluse în lista de priorități.


There is no ads to display, Please add some

About The Author