Dragu a ieșit la atac!

Please enter banners and links.

Primarul municipiului Călăraşi doreşte să lămurească locuitorii municipiului referitor la dezinformarea continuă practicată de câteva persoane care fac afirmaţii neadevărate sau fără fundament în cadrul emisiunilor difuzate de Antena 1 Călăraşi.

Aici ne referim la consilierul local Dumbravă Virgil care, într-o emisiune difuzată de Antena 1 Călăraşi, a vorbit din postura de „candidat” la Primărie, dar dovedeşte că degeaba a fost viceprimar pentru că nu a reuşit să cunoscă şi să înţeleagă procedurile pentru aprobarea unui buget de municipiu.

Pentru informarea corectă a cetăţenilor, vă comunicăm faptul că Proiectul de Buget a fost supus dezbaterii publice în termenul legal.

În cadrul proiectului de buget au fost prevăzute toate lucrările pentru care au fost întocmite proiecte precum şi lucrările în continuare.

Referitor la lucrările la care s-au facut referiri în emisiunea din 07.02.2012 la Antena 1 Călăraşi, facem precizările următoare:

  • Pentru Alimentarea cu apă potabilă a Municipiului din surse de mare adâncime au fost prevăzute fondurile necesare atât pentru cofinanţare cât şi pentru alimentarea cu energie electrică, având termen de finalizare anul acesta;
  • Blocurile de locuinţe sociale (şi nu ANL, aşa cum este prost informat consilierul Dumbravă) au finanţarea necesară pentru finalizare în acest an;
  • Şcoala nr. 12 are fonduri alocate pentru acest an în buget;
  • Gradiniţa de la Şcoala nr. 11 Tudor Vladimirescu are finanţare de la bugetul de stat (nu are legatură cu bugetul local);
  • Bazarul Big are nevoie de o finanţare de 1 milion de Ron, care nu este sustenabilă de la Bugetul Local în această perioadă de criză;
  • Str. Petroşani este prevăzută în Programul de reabilitare străzi în Municipiul Călăraşi după ce va avea utilităţile realizate (canalizare).

Consilierul Dumbravă arată o lipsă crasă de informare în ce priveşte realităţile citadine şi urmăreşte doar interesul personal pentru că pe strada Petroşani, la nr. 26 deţine teren cu destinaţia de locuinţă. De aceea doreşte reabilitarea acestei străzi şi nu pentru că a dat peste el spiritul civic şi cetăţenesc.

În cei patru ani cât a fost viceprimarul municipiului a urmărit doar interesele firmelor personale şi familiale, fapt pentru care a fost sancţionat la vot de către călărăşeni.

Mulţumim pe această cale Consilierilor locali DR. CARMEN FILIMON, DR. ALEXANDRA CÂRA, ING. ADRIANA BRÂNZĂ, ING. NICOLAE CUŢĂR, ING. PICU ŞIŞMAN, ING. STAN NEDELCU, ING. PAUL SIMION, ING. MIRCEA DRĂGULIN, DR. CRISTIAN GIURCĂ, PROF. EMIL ISVORANU, ING. VASILE ŢĂRANU, ING. VALENTIN BUCIOVEANU care au înţeles să acţioneze în interesul cetăţenilor şi au rămas în sală pentru dezbaterea şi aprobarea Bugetului municipiului pe anul 2012. Aceşti oameni merită în continuare girul cetăţenilor pentru a conduce destinele municipiului Călăraşi în următoarea perioadă.

Aceasta a făcut posibilă desfăşurarea activităţilor economico-sociale în condiţii optime: activităţile de deszăpezire, plata salariilor asistenţilor personali, a indemnizaţiilor pentru persoane cu handicap, plata ajutoarelor sociale, funcţionarea instituţiilor de învăţământ, etc..

Cei care au părăsit sala, conduşi direct de DRĂGULIN DAN – FOSTUL PRIM-SECRETAR AL UTC CĂLĂRAŞI, Croitoru Constantin, Dumbravă Virgil, Luca Mariana, Ion Ştefan, Meseşeanu Răzvan, Vieru Burlescu Georgică au trădat în acest fel interesele cetăţenilor municipiului Călăraşi prin votul cărora au ajuns pe scaunele de consilier local, ei fiind mânaţi doar de interese personale şi de partid.

 

Nicolae Dragu

Primarul Municipiului Călăraşi


There is no ads to display, Please add some