Distribuire tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde

Please enter banners and links.

Primaria Municipiului Calarasi prin Direcția de Asistență Socială Călărași, vă informează că începând cu data de 16.11.2020 reprezentanții DAS,  vor distribui la domiciliul persoanelor în vârsta de 75 ani împliniți sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (800 lei în prezent) tichete sociale pe suport electronic servirea de mese calde, (conform OUG nr.115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri de distribuire  a acestora).

Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 de lei/lună și poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unitățile afiliate și anunțate. Lista unităților de pe raza municipiului Calarasi care, în prezent, acceptă tichete sociale pentru mese calde, se află în plicul distribuit.

Acest proiect este cofinanțat din Fondul European pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (FEAD) prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014 – 2020).

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Asistență Socială Călărași, la unele din numerele de telefon: 0242/31.31.51 și 0773/331.987 – D-na Badea Magdalena, de luni până vineri între orele 8-15.


There is no ads to display, Please add some