Daniel Ștefan Drăgulin: ’’ Realizarea acestui pod peste Dunăre, la Călărași, a fost și va rămâne o prioritate’’

Please enter banners and links.

‘’Guvernul a decis politic într-o problemă de interes national și european. De data aceasta vorbim despre construirea unui pod peste Dunăre, între România și Bulgaria, la Zimnicea.
Acest lucru favorizează, ca de obicei, decât o parte a României de sud în detrimentul alteia, locația aleasă de Dăncilă, zona Teleorman, fiind ultima alegere vizată de experții care au studiat oportunitățile construirii acestui pod, celelalte fiind Călărași-Silistra/Turnu Măgurele – Nicopole.

Unde sunt parlamentarii PSD care spun că fac lucruri bune în Parlamentul României pentru călărășeni? Unde este doamna senator Roxana Pațurcă, unde sunt deputații Sorin Vrăjitoru, Cristian Sefer și Eugen Nicolicea?
Nu au nicio putere pentru că nu îi lasă Dragnea să sprijine proiecte care aduc, în mod real, plusvaloare municipiului și județului Călărași, proiecte de impact transfrontalier care ar putea schimba, cu adevărat, viitorul acestor zone.
Zona de sud a României nu înseamnă doar Teleorman și Olt, dar numai slugile lui Dragnea pot vedea lucrurile în acest mod atât de defectuos.

Și județul Călărași, alături de Giurgiu și Constanța, face parte din sudul României. Și județul Călărași merita o șansă adevărată de dezvoltare prin construirea acestui pod pe teritoriul său, impactul social și economic fiind major.

Pentru Partidul Național Liberal realizarea acestui pod peste Dunăre, la Călărași, a fost și va rămâne o prioritate, pentru că numai un guvern liberal, de dreapta, va ține cont de argumentele experților!’’

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author