Daniel Ștefan Drăgulin a fost ales în funcția de vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România

Please enter banners and links.

dragulinLuni, 17 octombrie 2016, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a fost prezent la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, organizație unde a deținut, în ultimii patru ani, funcția de membru în Comitetul Director.

În urma alegerilor avute loc în cadrul lucrărilor, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a fost ales, pentru următorii patru ani, vicepreședinte al AMR.

Asociaţia Municipiilor din România (AMR), a fost înfiinţată în anul 1990 sub numele de Federaţia Municipiilor din România (FMR) de către 30 de membri asociaţi fondatori şi a funcţionat de la început ca o organizaţie pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale.

AMR include în prezent 103 municipii (toate municipiile), precum şi cele 6 sectoare ale Municipiului Bucureşti rezultând un total de 109 membri.

AMR este persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală şi apolitică, constituită în vederea promovării şi protejării intereselor comune ale autorităţilor administraţiei publice locale (APL), pentru soluţionarea şi gestionarea nevoilor publice în numele şi pentru interesul colectivităţilor locale.


There is no ads to display, Please add some

About The Author