Dan Alexa, înaintea meciului cu FCSB: “Nu avem nimic de pierdut, decât de câştigat”

Please enter banners and links.

Dan Alexa, antrenorul Dunării, a declarat înaintea meciului susținut în deplasare cu FCSB că dorește de la echipă organizare, determinare și curaj, pentru că nu avem ce pierde, elemente ce pot duce la o evoluție bună, pentru câștigarea a cel puțin un punct.

“Ne aflăm înaintea meciului împotriva unei echipe, de fapt principala candidată la câştigarea campionatului. FCSB e o echipă formată din jucători de valoare, unii dintre ei peste nivelul ligii I. Este ocupanta primului loc, o echipă care an de an joacă în grupele Europa League, din păcate pentru ei anul ăsta nu au reuşit şi din cauza neşansei, au făcut o dublă manşă bună, O echipă formată din jucători de atac buni, jucători care pot decide un joc. FCSB pleacă favorită duminică”, a declarat în conferinţă de presă Dan Alexa.  

“Îmi doresc foarte mult de la echipa mea să arate foarte multă determinare. Îmi doresc ca jucătorii care au evoluat bine până acum şi pentru mine este un test să-i văd în condiţii de adversar cu jucători care pot face diferenţa. E un meci important pentru noi toţi pentru că nu avem nimic de pierdut, decât de câştigat. Îmi doresc să avem multă determinare, îmi doresc să avem organizare foarte bună, îmi doresc să văd curaj la jucătorii mei, să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc foarte mult să obţinem maxim din jocul ăsta, să obţinem punct sau puncte.”

„Pentru mine e important ca jucătorii să nu aibă trac, asta e cel mai important. Putem pierde, dar să facem un joc bun. Vreau să văd o echipă care are curaj, vreau să văd o echipă care are determinare şi vreau să punem probleme, să ne ridicăm la nivelul lor… Meciurile cu genul ăsta de echipe sunt speciale şi ne pot da o creştere fantastică în eventualitatea unui rezultat bun din toate punctele de vedere.” Cât despre disputarea jocului cu FCSB la Voluntari Alexa a declarat:  “Poate să fie un avantaj dar, repet, FCSB are jucători, gândiţi-vă la ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână, au fost foarte criticaţi de patron, deşi au obţinut un rezultat bun la CFR. La Steaua este o presiune foarte mare şi nu de acum, este echipa de la care se vrea rezultate şi nu neapărat rezultate cât un joc foarte bun. Presiunea care s-a pus asupra lor cred că este în dezavantajul nostru pentru că, cu siguranţă, vor intra foarte motivaţi”. În altă ordine de idei, Dan Alexa a precizat că nu i s-a făcut o ofertă din partea lui Dinamo, dar nici nu va părăsi gruparea călărășeană, întrucât aici se simte bine, fiind apreciat, lucrând foarte bine cu stafful tehnic, administrativ și cu cei ce conduc orașul și județul.


There is no ads to display, Please add some