CS Fortus, rezultate foarte bune la Campionatul Național de culturism

Please enter banners and links.

mare 2Culturiștii de la CS Fortus au obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale de Culturism de la Iași.

În peroada 17-19 aprilie 2015 au avut loc campionatele naționale de culturism juniori (mari și mici).Concursul s-a desfășurat în Palas  Mall din Iași ,un loc inedit pentru desfășurarea unui concurs de culturism dar cu un impact forte mare asupra persoanelor prezente în acest mall considerat cel mai mare și mai frumos din europa. Clubul Fortus din orașul nostru a fost prezent cu un număr de 4 sportivi  obținând urmatorele rezultate :

 

Bogdan Duță – vicecampion național cat. 75 kg juniori mari

 

Casian Ciuta – vicecampion național cat. +80 kg juniori mari

 

Marian State – locul IV cat. 60 kg juniori mici

 

Bogdan Sbîrcea – loc.VII cat +70kg juniori mici

 

De remarcat faptul că Bogdan Duță este în primul an de junior mare, concurând cu sportivi mai mari cu trei ani decît el. Casian Ciuta este vicecampionul de anul trecut al cat 75 kg juniori mari, facând un progres enorm și trecând la o categorie de concurs superioră păstrând o formă musculară foarte bună. Marian State s-a prezentat într-o formă de concurs foarte bună fiind dezavantajat de arbitri. Bogdan Sbîrcea a fost la primul lui concurs național, iar de la el așteptările sunt mari, pe viitor având o structură și un genetic adecvat pentru acest sport.

 

„Vreau să le mulțumesc sportivilor pentru dăruirea și efortul depus, susținătorilor acestui sport și tuturor călărășenilor pentru faptul că ne încurajează și ne apreciază munca noastră„, a afirmat Nelu Bașfalion, președintele CS Fortus Călărași.


There is no ads to display, Please add some