Consiliul județean trage un semnal de alarmă asupra implicării negative a I.P.J. Călărași în organizarea Sărbătorii Bobotozei

Please enter banners and links.

Consiliul Județean Călărași trage un semnal de alarmă asupra implicării negative a Inspectoratului Județean de Poliție Călărași în organizarea Sărbătorii Bobotozei de sâmbătă, 6 ianuarie 2018.

Activitățile legate de prezența cailor și a atelajelor hipo au fost interzise din motive ce țin de siguranța cetățenilor, spune IPJ Călărași. Astfel că, tradiționalul Botez al Cailor, obicei popular desfășurat an de an de comunitate, nu a mai avut loc în municipiul Călărași.

Consiliul Județean Călărași este solidar cu călărașenii care și-au manifestat nemulțumirea față de acest eveniment nefericit și cere public o implicare mai activă a Inspectoratului Județean de Poliție în acele acțiuni care constituie adevăratele pericole publice.

IPJ are misiunea de a prinde infractorii, de a preveni spargerile de locuințe, de bijuterii, crimele, de a stopa raliurile de pe drumurile publice.

Inspectoratul Județean de Poliție nu blochează tradițiile!

 Ceea ce s-a întâmplat în municipiul Călărași în ziua de Bobotează este o situație fără precedent.   

Totodată, felicităm primarii localităților județului nostru care au prins în programul de Bobotează și Botezul Cailor.


There is no ads to display, Please add some