Consilierii locali și județeni ai PSD Călărași au făcut o vizită Școlii de Box din oraș

Please enter banners and links.

Miercuri, 12 noiembrie, consilierii locali și județeni ai PSD Călărași au făcut o vizită Școlii de Box din oraș.
La invitația domnului Ioan Damian, au fost prezenți la întâlnirea cu sportivii : viceprimarul Marius Dulce, Dan Cristodor (consilier local PSD), vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Ștefan, Vasile Petrache, Sorin Vrăjitoru și Marius Sbîrcea.
”Această sală de box a fost inaugurată cu sprijinul Consiliului Local și al primarului Daniel Drăgulin. Un mare ajutor am primit și din partea consilierilor PSD care s-au implicat în viața sportivă a municipiului. Avem rezultate excelente, poate cele mai bune de când există boxul călărășean. Vi-l prezint pe sportivul Victor Șchiopu, cel care prin talent a dat o replică destinului tragic al unei familii dezorganizate. Știu că nu trebuie să amestecăm politica cu sportul, însă atunci când batem la uși , dacă nu găsim rezolvare, să găsim măcar o dorință de a ajuta”, a spus Damian.

Cristodor: “Susținem sportul și performanța”
”Vreau să vă felicit pentru că ați ales calea sportului, că nu ați ales căi greșite în drumul vostru ci căi curate. Vă felicit și antrenorii pentru dăruința lor. Din partea noastră aveți tot sprijinul.”

La finalul întâlnirii, boxerii au oferit oaspeților și un meci demonstrativ.


There is no ads to display, Please add some