COMUNICAT DE PRESĂ Privind susținerea unui eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Pompei Samarian Călărași

Please enter banners and links.

Primăria Municipiului Călărași s-a alăturat demersului Asociației Pacienților Oncologici-Filiala Călărași de a organiza un eveniment caritabil menit să atragă fondurile necesare dotării secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Pompei Samarian Călărași, în sensul achiziționării unui vizualizator de vene VIVO 500S.                                                                                              

Evenimentul caritabil va fi organizat în data de 1 Martie 2019, printr-un spectacol teatral susținut de marea actriță Cezara Dafinescu – ”Jumătatea mea bărbatul”, sub regia lui Toma Enache, pe scena sălii Barbu Știrbei a Centrului de Creație și Cultură al județului Călărași. Intrarea la acest spectacol se va face sub formă de donație.

Partener al acestui eveniment este și Școala Gimnazială Mircea Vodă din municipiul Călărași, care va distribui mărțișoarespre vânzare, în vederea strângerii de fonduri în cadrul proiectului ”Nouă ne pasă”.

Sunteți așteptați, așadar, pe 1 Martie 2019, la ora 17.00, la sala de spectacole Barbu Știrbei pentru o piesă de teatru a extraordinarei Cezara Dafinescu!


There is no ads to display, Please add some

About The Author