Comunicat de presă – Primăria municipiului Călărași

Please enter banners and links.

caini-e1413133242469Sâmbătă, 11 octombrie, Primăria municipiului Călărași, prin Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, a organizat prima ediție a Târgului de adopție a câinilor fără stăpân. La evenimentul organizat în Parcul Dumbrava, s-au desfășurat și câteva concursuri tematice. Au fost înscriși 23 de câini la Concursul de frumusețe, cinci câini la Concursul de dresaj și 13 câini la Concursul de cel mai iubitor animal.

Peste 150 de persoane au fost prezente la Târgul de adopție a câinilor fără stăpân, la finalul căruia cinci câini și-au găsit o familie. Organizatorii consideră prima ediție un succes.

”Pe lângă acțiunile de capturare prin care Serviciul nostru a găzduit în adăpost peste 3000 de câini de la înființare, adică în ultimii doi ani, una din prioritățile noastre a fost adoptatea acestora, lucru ce ne-a făcut să organizăm acest târg de adopție a câinilor fără stăpân. Pentru noi, ca prima ediție, considerăm că a fost un succes și ne gândim serios ca astfel de târguri să aibă loc periodic în orașul nostru.” – Alexandru Drăgulin, directorul Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân.

Partenerii evenimentului au fost Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași și Asociația chinologică și pentru protecția animalelor SUFLEȚEL.

Biroul de presă


There is no ads to display, Please add some

About The Author