COMUNICAT DE PRESĂ – Asociatia Română pentru Industrie Electronică şi Software –filiala Oltenia

Please enter banners and links.

În perioada 02.02.2016-01.02.2018, Asociatia Română pentru Industrie Electronică şi Software –filiala Oltenia, in parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Regională şi Centrul de Afaceri (ARDBC)Vidin (partener lider), Camera de Comerț și Industrie  (CCI) Vidin şi  Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat  derulează proiectul “Reţeaua de biciclete electrice”, proiect  finanțat în cadrul Programului Interreg V-A Romania-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară nr. 1: O regiune bine conectată, Obiectiv specific nr. 1.1: “Îmbunătăţirea planificării, dezvoltării şi coordonării sistemelor de transport transfrontaliere pentru conexiuni mai bune la reţeaua de transport TEN-T”

        Proiectul are drept obiectiv crearea unei  reţele pentru biciclete electrice  în întreaga zonă transfrontalieră România și Bulgaria, în scopul de a realiza o mobilitate individuală îmbunătăţită a  transportului durabil.

        In cadrul proiectului vor fi organizate workshopuri cu părțile interesate pentru selectarea operatorilor care vor găzdui stații de biciclete și stații de încărcare în următoarele orașe: Veliko Tarnovo, Pleven, Vidin, Vratsa, Ruse si Dobrich din Bulgaria si Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Călărași, Constanța, Craiova în România.

        Menţionăm că staţiile de biciclete şi staţiile de încărcare vor fi date în folosinţă operatorilor din locaţiile menţionate anterior, în mod gratuit, în conformitate cu specificaţiile proiectului.

         Vineri 21.10.2016, începând cu orele 11.00  în sala de şedinţe a  Consililui Judeţean Călăraşi, str.1 Decembrie 1918 nr.1, municipiul Călăraşi, se va desfăşura  workshopul cu factorii interesaţi din judeţul Călăraşi.

        În cadrul evenimentului vor fi prezentate: proiectul, conceptul pentru rețeaua de biciclete electrice, metodologia de selectare a operatorilor și a cadrului legal elaborat.

         Detalii suplimentare  la tel/ fax  0251/417.740 sau email diana_nedelcu@ymail.com


There is no ads to display, Please add some