CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI 26 februarie – 11 martie 2021

Please enter banners and links.

26 feb. – 04 martie 2021

Ora: 17:00

Luni, filmul nu va fi proiectat

 

Urma2Durma-961614l

Regia: Dorian Boguță

Cu: Marin Grigore, Teodor Corban, Dragoș Bucur, Madalina Diana Ghenea, Irina Rădulescu

Gen film: Dramă, Thriller

Durata: 105 minute

Rating: N15

 

         Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, este dat dispărut. Poliţistul (Teodor Corban) care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare.

După moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana (Irina Rădulescu), dincolo de limitele iubirii fraterne.

 

26 feb. – 04 martie 2021

Ora: 20:00

Luni, filmul nu va fi proiectat

 

Dama de cupă – 2DDAMA DE CUPA afis

Regia: May el-Toukhy

Cu: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Gen film: Dramă

Durata: 127 minute

Rating: IM 18

 

            Anne are un cabinet de avocatură de succes și cu o abordare lipsită de compromisuri, câștigă multe cazuri cu victime, copii sau adolescenți. Viața fericită alături de soțul Peter și fiicele lor gemene are parte de o provocare când Gustav, fiul rebel al lui Peter dintr-o căsătorie anterioară, se mută în casa lor. Dacă Peter are dificultăți în a se apropia de fiul înstrăinat, nu la fel stau lucrurile cu Anne, care e obișnuită cu minorii dificili și găsește repede un mijloc de comunicare cu Gustav. Relația lor evoluează și când Anne îl seduce pe băiat, își pune în pericol cariera și familia. Curând, Anne se va trezi atrasă de o decizie cu consecințe inimaginabile.

 

26.02.2021, ora: 13:30

27 – 28.02.2021, orele 10:00 și 13:30

 

Lassie se întoarce acasă – 2D (varianta dublată)lassie-come-home (1)

Regia: Hanno Olderdissen

Cu: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka, Bella Bading

Gen film: Aventuri, Dramă, Familie

Durata: 100 minute

Rating: AG

Florian are doar 12 ani, și cel mai bun prieten al său este Lassie, un splendid collie. Dar, când tatăl lui Florian își pierde job-ul, familia e nevoită să se mute într-un apartament mult mai mic, unde nu

au voie să aducă și câinele. Florian e devastat pentru că trebuie să renunțe la Lassie. Cel care îl preia pe Lassie e contele von Sprengel, care, însă, pleacă într-o călătorie spre Nord, așa că Lassie rămâne pe mâinile administratorului domeniului, un individ care îl tratează extrem de rău.  Pentru că Lassie nu

poate trăi fără Florian, evadează, și așa începe o călătorie fabuloasă și plină de aventuri, căci și Florian pornește în propria sa căutare. Cei doi vor străbate toată țara căutându-se unul pe celălalt, căci niciun obstacol nu poate sta în calea unei prietenii dintre un copil și câinele său iubit.


05 – 11 martie 2021

Orele: 17:00 și 20:30

Luni, filmul nu va fi proiectat

 

Șefa a intrat la apă – 2DSefa-a-intrat-la-apa-LITTLE-poster-Romania

Regia: Tina Gordon Chism

Cu: Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae

Gen film: Comedie, Fantastic

Durata: 109 minute

Rating: AP 12

 

         Șefa a intrat la apă este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.

Fix înainte de o întâlnire de afaceri de care îi depindea firma, o șefă despotică se trezește captivă în corpul unei adolescente de 13 ani, la fel de năbădăioasă, dar fără niciun fel de putere asupra lumii adulților.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author