CARNAVAL BIBLIOVACANȚA

Please enter banners and links.

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași  încheie epic sezonul al VII-lea al proiectului ”BIBLIOVACANȚA”. Aproximativ 300 de copii cu vârste între 4 și 18 ani s-au bucurat de o vară efervescentă, cu  activități cultural-educative și recreative destinate lor.

În cadrul proiectului ”BIBLIOVACANȚA 2023”,  proiect susținut de Consiliul Județean Călărași, copiii au desfășurat cluburi de lectură, lansări de carte, jocuri de rol, activități de informare și prevenție, ateliere de dezvoltare personală, vizionări ale unor ecranizări celebre, ateliere de creativitate și îndemânare și multe jocuri distractive.

 Pe parcursul celor două luni am avut colaboratori de nădejde, care s-au implicat activ și emoțional în acest proiect: Centrul  de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog , Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţa Educaţională Calarași și Palatul Copiilor Călărași.

           Au fost șase săptămâni animate de zumzete de copii printre cărți, cu activități diverse, într-un ambient devenit deja familiar.

           Încheiem proiectul într-o atmosferă festivă, cu un carnaval plin de veselie, la care sunt invitați cei înscriși la activitățile de vară ale proiectului, vineri, 11 august 2023, începând cu orele 10.30.

          Vom recrea împreună atmosfera de poveste din paginile cărților iubite, costumați în personaje literare.

           Vă așteptăm și anul următor cu noi provocări!


There is no ads to display, Please add some