Călin Popescu Tăriceanu, George Maior și Florin Georgescu – Propunerile lui Victor Ponta de premier

Please enter banners and links.

Victor-Ponta“Am propus şi consider ca fiind cea mai bună soluţie în acest moment pentru funcţia de prim ministru pe preşedintele Partidului Liberal Reformator, domnul Călin Popescu Tăriceanu, care este fondator alături de colegii săi al Uniunii Social Liberale şi care garantează faptul că principiile care au stat la baza USL – schimbarea regimului Băsescu, echilibru social, dezvoltare economică, vor fi continuate şi în anii 2015-2016. Aceasta este principala mea opţiune”, a declarat Victor Ponta.

 

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ÎN FUNCȚIA DE PREMIER GARANTEAZĂ:

o   schimbarea până la capăt a regimului Băsescu,

o   continuarea principiilor pe baza cărora USL-ul a fost construit,

o   relaxare fiscală

o   creștere economică în paralel cu măsuri de consolidare socială

o   o politică social – liberală așa cum a fost votată cu majoritate absolută în 2012 de majoritatea românilor

§  Tăriceanu a demonstrat că este un premier eficient cu principii solide și experiență, un premier care nu s-a supus lui Băsescu

 

 

 

 • FLORIN GEORGESCU ÎN FUNCȚIA DE PREMIER GARANTEAZĂ DISCIPLINA BUGETARĂ ȘI STABILITATE PENTRU ROMÂNIA:

  o   Dacă situația economică europeană și mondială impune o disciplină bugetar-fiscală mai strictă, un tehnocrat cu o carieră impresionantă în politica economică și fiscală este potrivit pentru funcția de premier.

  o   Domnul Florin Georgescu este unul dintre cei mai mari specialiști în tot ceea ce înseamnă buget, finanțe și bănci din România

  o   Foarte mulți români și politicieni l-au dorit premier pe domnul Georgescu când am fost în criză. În schimb ne-am ales cu Boc care a tăiat pensii și salarii.

  §  CONTEXTUL REGIONAL IMPUNE CA ROMÂNIA SĂ RĂMÂNĂ UN FACTOR DE
  STABILITATE ȘI CONSECVENȚĂ, UN ALIAT FERM ȘI SERIOS AL NATO. GEORGE
  MAIOR ESTE UN LIDER CARE A DEMONSTRAT CĂ POATE CONDUCE FOARTE EFICIENT O INSTITUȚIE VITALĂ PENTRU ASIGURAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE, gândiți-vă ce poate face cu un întreg Guvern.

  o   George Maior este apreciat de întreaga clasă politică, este un om care a performat în toate funcțiile pe care le-a ocupat.

  o   Ocuparea funcției de premier de către George Maior garantează echilibru și unanimitate în luarea deciziilor Guvernului.

  o   Semnalul pe care George Maior în funcția de premier îl dă românilor este ca România este o țară sigură și puternică!

Victor Ponta în funcția de președinte împreună cu oricare din cele trei nume anunțate pentru funcția de premier garantează că România intră într-o etapă de solidaritate națională și ca depășește total dezbinarea și scandalul perpetuu pe care președintele Băsescu a continuat să-l împrăștie prin regimul său în țară.


There is no ads to display, Please add some