“Ca manager consider că mi-am îndeplinit obligațiile prevăzute în contract”, declară directorul general SC Drumuri și Poduri, Drăgan Mirela Claudia

Please enter banners and links.

Societatea Drumuri si Poduri SA Calarasi este constituita in baza Legii nr 31/1990 privind societatile comerciale.

     Astfel, in scopul realizarii obligatiilor ce-i revin conform Actului Constitutiv al societatii si al Contractului de Mandat incheiat cu societatea Drumuri si Poduri SA Calarasi, directorul general este obligat sa ia toate masurile in spiritul cresterii profitabilitatii activitatii statutare a societatii si a realizarii de profit. Totodata, societatea se obliga sa puna la dispozitia directorului general mijloacele materiale necesare realizarii la termen si in bune conditii a obligatiilor mai sus mentionate.

        “Modul in care am gestionat societatea pe perioada contractului de mandat se reflecta pe de o parte in cresterea cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului precedent cu un procent de peste 90%, iar pe de alta parte prin eficientizarea cheltuielilor, inclusiv a celor de personal, asa cum rezulta din documentele financiar-contabile ale societatii.

        Toate aceste rezultate au fost obtinute in contextul economic actual generat de pandemie, care a diminuat sau chiar suprimat activitatea economica a multor societati.

Masina de serviciu pusa la dispozitie de societate a fost folosita uneori si de alti salariati, cu aprobarea mea, pentru rezolvarea unor probleme urgente sau a fost uneori in service pentru diverse revizii.

        In astfel de perioade, pentru atingerea obiectului contractului de mandat incheiat cu Drumuri si Poduri SA Calarasi, am folosit masina personala cu carburant de la societate.

        Ca manager consider ca mi-am indeplinit obligatiile prevazute in contractul de mandat cu loialitate si in interesul societatii, straduindu-ma sa redau acesteia o pozitie stabila  si competitivitate pe piata de profil.

         Societatea Drumuri si Poduri SA Calarasi nu este o institutie publica, iar astfel de postari aduc un prejudiu grav acesteia, atat financiar cat si de imagine in randul firmelor de profil, motiv pentru care ma voi adresa si instantelor de judecata pentru obtinerea daunelor morale ca urmare a denigrarii prin presa, iar persoanele fizice vizate de imaginile denigratoare aparute in presa se vor adresa atat instantelor de judecata, cat si catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

Imi permit sa inchei in maniera personala, cu un citat din marele Eminescu:

         „Critici voi, cu flori desarte

          Care roade n-ati adus-

          E usor a scrie versuri,

          Cand nimic nu ai de spus”

                           (Mihai Eminescu-Criticilor mei)”, a declarat directorul- general, Drăgan Mirela Claudia.

    


There is no ads to display, Please add some