Artă coregrafica – 5 octombrie 2017

Please enter banners and links.

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă joi, 5 octombrie 2017, la întâlnirea cu „Arta coregrafică”, în cadrul proiectului de educație prin artă „7 ZILE – 7 ARTE”.

Astfel:

– ora 10:00, sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași – „Curcubeu de mișcare”. Spectacol susținut de: trupele „Kaboom” și „Fluturașii” de la Palatul Copiilor Călărași și trupe ale Școlii „Dance Addiction”

– ora 13:00, sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași – Atelier de dans contemporan susținut de Andreea Belu și Cornelia Condeescu

– ora 17:30, platoul din fața sălii de spectacole – Demo aerobic

Show marca Izocon Fitness Gym – Kongoo Jumps, Miha; Tae-Bo – Ramona; Bosu Aerobic – Florentina; Zumba – Diana

– ora 18:00, platoul din fața Consiliului Județean Călărași – Flashmob, unde și-au anunțat prezența foarte mulți participanți, elevi din școlile și liceele călărășene

            – ora 18:30, Foișorul din Parcul Central – Atelier de dans de societate,susținut de:

 Clement și Adina Odae de la „Dance Addiction”

             – ora 19:00, sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași

Gala extraordinară de dans contemporan „Răzvan Mazilu and friends”

Cu participarea: – Cristinei Dijmaru și Ovidiu Matei Iancu (prim balerini ai Operei Naționale din București)

                            – Vanda Ștefănescu și Ștefan Lupu (coregrafi și dansatori)

După spectacol va avea loc lansarea cărții „Răzvan Mazilu – de la dans la musical” în prezența autoarei Sanda Vișan.

 

RAZVAN MAZILU

este artistul complex care a popularizat dansul contemporan si musicalul pe scenele din romania. dansator, coregraf, regizor sau scenarist, razvan mazilu s-a facut cunoscut de la inceputul anilor 90 si are o activitate neintrerupta pina astazi, cind face trecerea de la dans la regia de teatru si musical. debuteaza in 1994 la teatrul national bucuresti alaturi de maia morgenstern, cistiga premiul de intepretare al operei din paris in 1996, in capitala frantei, premiul UNITER si medalia ordinul cultural in grad de cavaler oferit de presedintia romaniei. 

este invitat in turnee in europa, africa si asia si initiaza proiecte filantropice pentru ajutorarea elevilor din scolile  de balet din romania.

 

CRISTINA DIJMARU SI OVIDIU MATEI IANCU

direct de pe scena operei nationale din bucuresti, cristina dijmaru si ovidiu matei iancu sunt prim-balerinii cei mai indragiti. absolventi ai liceului floria capsali din bucuresti, cristina si ovidiu danseaza ca guest star pe marile scene ale lumii si au un repertoriu bogat si variat, incepind cu marile roluri din baletele clasice (lacul lebedelor, giselle, corsarul, don quijotte) dar si partituri neo-clasice sau moderne.

 

VANDA STEFANESCU

este dansatoare si coregrafa de dans contemporan, absolventa a liceului floria capsali din bucuresti. este invitata sa danseze in proiecte internationale, in companii din portugalia sau germania, colaborind cu coregrafi romani si straini, evolueaza in emisiuni de televiziune si e una dintre partenerele de dans preferate ale lui razvan mazilu

 

STEFAN LUPU

este actor la teatrul mic din bucuresti, absolvent al facultatii de teatru din cluj si unul dintre actorii cu afinitati speciale pentru dansul contemporan, colaborind cu coregraful gigi caciuleanu dar si cu cei mai importanti regizori romani ai momentului. stefan lupu se impune din ce in ce mai puternic si ca creator, semnind coregrafia si regia unor spectacole la teatrul national bucuresti sau teatrul mic. 


There is no ads to display, Please add some

About The Author