APC Lehliu Gară merge pe mâna lui Bănescu !

Please enter banners and links.

Conducerea organizaţiei din Lehliu Gară a Alianţei Popular Creştine a hotărât luni, 23.04.2012 , renunţarea la desemnarea lui Iulian Iacomi, candidat pentru Primăria Lehliu Gară , din cauza abaterilor şi a viziunilor total diferite.
Am analizat proiectul lui Iacomi Iulian , nu ne-a convins că este unul pentru Lehliu Gară şi pentru lehlieni şi am decis ,ca măsură firească , renunţarea la colaborarea cu el.
Acesta trebuie să fie şi un semnal de alarmă pentru toţi cei din Alianţa Popular Creştină care nu îşi doresc să fie alături de cetăţenii noştrii : dacă au venit la noi din oportunism , sunt liberi să plece.

Avem nevoie de un alt model de administraţie publică .

Din acest moment candidatul nostru pentru funcţia de primar este Bănescu Laurenţiu , pentru că este lehlian , are experienţă în administraţia publică , şi-a dovedit capacitatea profesională în mediile în care a activat şi pentru că avem nevoie de un om serios în aceasta funcţie .

Alianţa Popular Creştină şi Bănescu Laurenţiu , vă propun proiecte concrete pentru încurajarea investiţiilor, modernizarea unor obiective locale, redimensionarea unor obiective prost executate, crearea de noi locuri de muncă, reducerea fiscalităţii locale, transparenţă în utilizarea banilor publici şi cresterea nivelului de trai al locuitorilor oraşului Lehliu Gară.

În locul demagogiei, populismului şi a soluţiilor de tip pompieristic, făcute de multe ori doar pentru a obţine un plus la capitolul „imagine”, APC Lehliu Gară vine în faţa dumneavoastră cu candidaţi serioşi şi bine pregătiţi.

Din Inimă pentru Lehliu Gară !

Conducerea APC organizaţia Lehliu Gară
23.04.2012

 


There is no ads to display, Please add some