#Alăturidefiecareromân #VIORICADĂNCILĂPREȘEDINTE

Please enter banners and links.

Astăzi, pentru că este duminică, voluntarii organizației noastre, coordonați de președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, și de președintele executiv al organizației, Roxana Pațurcă, au ajuns în comuna Mânăstirea, unde au discutat atât cu micii comercianți care își expuneau produsele, cât și cu cetățenii care se aflau în târg.psd 2

Dialogul între voluntarii noștri și călărășeni a scos în evidență în primul rând mulțumirea celor cărora guvernul PSD le-a mărit pensiile, mulți dintre cetățenii din Mânăstirea, ca de altfel și din alte comune ale județului, beneficiind de aceste majorări. Este un lucru cert, pensionarii sunt primii care au simțit beneficiul politicilor sociale implementate de guvern.
Am avut însă surpriza să fim întrebați, de către un tânăr din Mânăstirea, despre continuitatea programului Start-Up Nation, un program care se adresează antreprenorilor. Tânărul, deși provenea din mediul rural, locuitor al comunei, știa de programul promovat de PSD dar a ezitat să aplice; ar fi dorit totuși acum să beneficieze de finanțarea de 40.000 Euro pentru a-și întemeia în comună o mică afacere.
Ziua de astăzi ne-a oferit, prin această întâmplare, două certitudini: prima ar fi confirmarea faptului că antreprenoriatul poate ajunge și la sate, prin Start-Up Nation sau prin programe similare care sprijină inițiativele tinerilor români. Este un plus pentru comunitățile din mediul rural și pentru economia locală.
A doua certitudine pentru noi, cei care reprezentăm clasa politică, ar fi aceea că beneficiile programelor care sprijină inițiativele românilor, dacă sunt bine puse în practică, ajung să fie cunoscute și în mediul rural, unde nu te-ai fi așteptat în mod normal.
Programul Start-Up Nation a contribuit la înființarea a mii de firme noi și la crearea a zeci de mii de locuri de muncă, totul în sprijinul antreprenorilor, al angajaților care au acum un salariu urmare a implementării acestor programe, dar și al economiei românești, care beneficiază din plin de toate aceste inițiative.
psd 3
Din păcate, nu i-am putut oferi tânărului nicio informație în ceea ce privește intenția PNL în legătură cu acest program, așa cum nu le-am putut spune pensionarilor din târg nici despre intenția PNL de a tăia cuantumul pensiilor și salariilor, dar și de a disponibiliza sute de mii de români, odată ce vor ajunge la guvernare. Îi lăsăm pe liberali să îi informeze pe cetățeni despre toate acestea.
Concluzia zilei de astăzi? Zilnic găsim în practică, în viața de zi cu zi, motive pentru care Viorica Dăncilă, premierul care a adus României o creștere economică substanțială în ultimii 3 ani, merită un mandat la Cotroceni.
Călărașiul votează Viorica Dăncilă, un președinte muncitor și implicat!

Material susținut de Partidul Social Democrat


There is no ads to display, Please add some