AJOFM organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Please enter banners and links.

În acest an, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2012 va avea loc vineri, 28 septembrie 2012, începând cu ora 9.00, atât la sediul Agenţiei Locale Călăraşi cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa.
AJOFM Călăraşi a demarat procedurile de organizare a acestui eveniment, înştiintând persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce s-au prezentat la sediul agenţiei şi transmitând invitaţii agenţilor economici din judeţ.
Deşi este o acţiune destinată tinerilor, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.
Sfătuim angajatorii care doresc să îşi selecteze în mod direct personalul de care au nevoie să transmită în timp util oferta de locuri de muncă vacante, la AJOFM Călăraşi, pentru ca aceasta să poată fi promovată corespunzător.
Pentru săptămâna curentă, în evidenţa agenţiei sunt înregistrate 415 posturi vacante, 216 dintre acestea putând fi ocupate şi de tinerii fără experienţă în muncă. 


There is no ads to display, Please add some