Adunarea Generală a AJF Călărași. Fără scandal, doar cu „săgeți„

Please enter banners and links.

mare_resizeAdunarea Generală a membrilor din cadrul Asociației Județene de Fotbal a avut loc săptămâna trecută la Călărași în sala de ședințe a Consiliului Județean. Ședința a fost una mai liniștită față de anii trecuți când la șefia AJF se afla Bratu Cațaros. De această dată, cei prezenți s-au contrat pe anumite discuții.
Din totalul de 51 de mebrii afiliați s-au prezentat la apelul șefului AJF, Doru Dincă doar 35. Trebuie să facem o remarcă încă de la bun început. Cea mai bună echipă din Liga a 4-a n-a avut niciun reprezentant la ședința de azi. CSM Oltenița, formație care se respectă nu s-a sinchisit să trimită la una dintre cele mai importante ședințe ale AJF-ului niciun reprezentant. Cineva din sală a spus la un moment dat, în glumă că „echipa se află în cantonament„ și nu a avut pe cine să trimită la ședință. Urât din partea unei formații care trage la promovare. La ședință s-au aflat și doi importanți oameni politici ai orașului. Marian Dinulescu, vicepreședinte al CJ și deputatul Vasile Iliuță. Cei doi au avut numai cuvinte de laudă la adresa acțiunilor organizate de Ajf și au spus că vor continua să sprijine acest sport. Printre primarii prezenți azi în sală i-am remarcat pe Aniel Nedelcu de la Borcea și Gheorghe Uleia, Ulmeni.
Dan Mircea, noul vice
În cadrul ședinței de azi s-au dezafiliat și 5 echipe. Formații care nu au mai participat la acținunile AJF, precum: Speranța Plumbuita, Speranța 2006, CS Curcani, Sohatu și Vulturii Oltenița. Despre ultima echipă, Nicolae Eftene, cel care se ocupă de această trupă a avut unele obiecții. Domnia sa spune că a solicitat în scris să participe la anumite acțiuni fotbalistice dar Doru Dincă i-a replicat prin faptul că nu are dovezi în acest sens și că aplică legea. Până la urmă, membrii au votat dezafilierea celor de la Vulturii precum și a celorlalte echipe.
Tatu: „Eu cred că dumneata nu faci delegările ci Gâscanu„
Un subiect arzător a fost ca de fiecare dată cel legat de arbitraj. Nelu Tatu de la Vîlcelele l-a băgat în „corzi„ pe tânărul dar „obraznicul„ șef de arbitrii, Ionel Rădulescu. În timp ce ținea un discurs, Rădulescu a fost întrerupt de Tatu care i-a replicat faptul că: „Eu cred că dumneata nu faci delegările ci Gâscanu„. Șeful CJA i-a transmis lui Tatu că există o comisie și că el doar aprobă. Nelu Tatu a continuat să-i dea peste nas lui Rădulescu și să rămână la cele spuse de el. „Eu nu cred așa ceva„, a spus Tatu. Tot la acest capitol s-a discutat și problema arbitrului Brândușă Teodor, fluieraș care n-a mai arbitrat la Călărași de aproximativ 2 ani. Membrii Comisiei au cerut excluderea sa din arbitraj dar este știut faptul că tânărului arbitru i se cam trage de la „trăznăile„ pe care le-a făcut tatăl său, Mircea Brândușă prin fotbalul județean.
În ședința de azi s-a ales și noul vicepreședinte al AJF. După demisia lui Nicolae Eftene, Dan Mircea i-a luat locul prin unanimitate de voturi. Celălalt vice din cadrul AJF este Radu Ion (Slick). În locul lui Dan Mircea, fost reprezentant al echipelor din Liga a 4-a a fost ales Marius Moldoveanu de la Dragoș Vodă, „omul de casă„ al lui Gâscanu. La capitolul restanțieri, Petrolul Ileana mai are de dat 11 mii de lei iar Lehliu-Sat 5.200 ron.    


There is no ads to display, Please add some