Adrian Mihalcea – un „italiano vero” de Călărași

Please enter banners and links.

mareDunărea câștigă cel de-al treilea meci consecutiv și urcă în fotoliul de lider, peste Rapid, echipă care joacă acasă cu SC Bacău, joi 24 martie. Pentru trupa lui Adrian Mihalea acesta este al treilea joc pe care echipa sa îl câștigă în acest an cu scorul italienesc de 1 – 0. În afară de Buzău unde Dunărea a învins cu 4 – 0, celelalte partide: cu Ceahlăul, Academica și Brăila, Dunărea le-a câștigat cu 1 – 0.

 

Dacia Unirea Brăila a fost un adversar redutabil pentru călărășeni. Meciul a fost unul destul de interesant, locul 2 cu 3 în clasamentul Seriei I din Liga a 2-a. Ambele formații s-au luptat pentru cele 3 puncte puse în joc. Dunărea a început ceva mai timorat primele 10 minute dar pe parcurs a început să controleze jocul la mijlocul terenului acolo unde marocanul Alami Saifeddine, a încercat să-și impună stilul său de joc, deschis și cu pase decisive pentru atacantul călărășean, Balint. Introdus din primul minut de Mihalcea, Valentin Balint a părut că s-a integrat ușor în meciul călărășenilor dar mai are mult de muncă. Devotamentul său l-a salvat în mare parte. Minutul 24 este unul urât pentru căpitanul Dunării, Bogdan Panait. Acesta este transportat la Spitalul Județean Călărași după ce și-a spart arcada în urma unui duel cu un adversar și pare incert pentru următorul joc de sâmbătă cu Pojorâta. Cea mai periculoasă fază a primei părți este semnată de Alami. Lovitura sa de cap din 6 metri nu-l păcălește pe portarul Mitrea, fost jucător la Dunărea în urmă cu 4 sezoane.

 

Kanda, capital

 

Kanda Baudoin este desemnat jucătorul meciului pentru golul său imparabil trimis în partea secundă a jocului cu Brăila (73). Până la unicul gol am partidei, centralul Florin Miron din București a anulat un gol perfect valabil marcat de Matei Silviu, pe motiv de offside și nu a dat penalty la hențul în careu făcut de fundașul Ivan la șutul lui Alami. Ambele faze sunt dovada unei înregistrări video. Spre final, Dima de la Brăila îi sperie puțin pe suporterii călărășeni și asta pentru că șutul său a lovit bara transversală a lui Cezar Lungu. Adrian Mihalcea învinge Brăila cu 1 – 0 și câștigă 3 puncte foarte importante în economia jocurilor capitale care vor urma în play-off. Etapa viitoare Dunărea se deplasează la Pojorâta să întâlnească Bucovina pe 26 martie iar apoi vine la Călărași pe 2 aprilie Rapid Suceava în ultimul meci dinaintea play-off-ului. 

 

Au evoluat echipele:

 

Dunărea Călărași: C. Lungu – Ţenea, Bumbac, Bg. Panait (cpt.) (24 V. Andrei), M. Mureşan – S. Matei, Preoteasa, Kanda, Alami, Vădrariu (87 Chițu) – V. Balint (90 M. Ștefan).

Rezerve: G. Popa – Săftescu, M. Ştefan, V. Andrei, V. Petre, Săveanu, M. Chiţu.

Antrenor: Adrian Mihalcea.

 

Dacia Unirea: Cr. Mitrea – G. Niţă, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu (59 Pușcașu) – C. Roşu (76 Iordache) M. Dima, Petean, Frunză (cpt.) – M. Enciu, Al. Muscă

Rezerve: Bg. Olaru – G. Iordache, Onofraş, Puşcaşu, D. Oprea, C. Necoară, St. Nicoliţă.

Antrenor: Alin Pânzaru.

 

Arbitru: Florin Miron (Bucureşti); Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş) şi Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş).

 

Rezultate / etapa a 24-a:

FC Academica Clinceni – Bucovina Pojorâta   5-1

CS Baloteşti – Gloria Buzău  1-1

Farul Constanţa – ACS Berceni 4-1

Ceahlăul Piatra Neamţ – Oţelul Galaţi   3-0

Dunărea Călăraşi – Dacia Unirea Brăila 1-0

Rapid Bucureşti – SC Bacău (s-a jucat după închiderea ediției)

 

Etapa a 25-a, sâmbătă, 26 martie

CS Baloteşti – Farul Constanţa

ACS Berceni – Ceahlăul Piatra Neamţ

Rapid CFR Suceava – FC Academica Clinceni      

Bucovina Pojorâta – Dunărea Călăraşi  

Gloria Buzău – Dacia Unirea Brăila 

Duminică, 27 Martie

Oţelul Galaţi – Rapid Bucureşti       

 

Clasament Seria a 2-a / primele 6 echipe din Play-off

1. Dunărea Călăraşi   48

2. Rapid Bucureşti    47

3. Dacia Unirea Brăila       41

4. FC Academica Clinceni 39

5. FC Farul Constanţa       38

6. SC Bacău       35


There is no ads to display, Please add some

About The Author