A venit bâlciul!

Please enter banners and links.

Agenții comerciali  prezenți în prima săptămână din luna septembrie la tradiționalul ”Bâlci” au fost deja puși în posesie pe terenurile ce le-au fost atribuite de către Serviciul Public Piețe-Oboare pentru perioada 1 – 8 spetembrie 2012. La această acțiune au fost prezenți inspectorii Corpului de Control al Primăriei Municipiului Călărași.
În săptămâna 20-24 august, Corpul de control al Primăriei Municipiului Călărași a făcut echipă cu Poliția Locală și Serviciul Public Piețe-Oboare în acțiunile de sancționare a agenților comerciali din Piața Big care nu respectă spațiile de vânzare alocate și de verificare a comercianților de produse industriale din Bazar. La cea din urmă acțiune, s-a avut în vedere nu doar actele de proveniență pentru mărfurile comercializate, ci și plata taxelor aferente locurilor de vânzare, afișarea prețurilor la loc vizibil și existența caselor de marcat.
Acțiunea de verificare a comercianților din Piața Obor s-a desfășurat sâmbătă și duminică, verificându-se documentele de procurare a mărfurilor comercializate și verificarea și omolgarea cântarelor utilizate de către agenții economici prezenți în piața menționată.


There is no ads to display, Please add some

About The Author