Vizita ambasadorului Republicii Belarus în România, Excelența Sa Andrei M. Grinkevich, în municipiul Călărași

Please enter banners and links.

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, însoțit de administratorul public Valentin Deculescu, a participat în cursul zilei de vineri, 12 mai 2017, la Instituția prefectului-județul Călărași, la o întâlnire cu ambasadorul Republicii Belarus în România, Excelența Sa Andrei M. Grinkevich. Excelența Sa a fost însoțit de reprezentantul legal al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Belarus în România, Severian Cotic, fost coleg din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Din partea autorităților județene călărășene au participat la întâlnire prefectul George Iacob, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași, Marian Drăgan.

La finalul discuțiilor, Excelența Sa Andrei M. Grinkevich a declarat: ”Județul Călărași este unul dintre județele importante ale României, cunoscut de Republica Belarus. Colaborare între cele două entități se desfășoară de câțiva ani și sunt absolut sigur că resursele de dezvoltare ale colaborării nu au fost epuizate, ba din contră. Astăzi am pus bazele primilor pași pentru o dezvoltare mai benefică în domeniul economic și nu numai, inclusiv ca importuri și exporturi, în înregistrarea de întreprinderi mixte, pentru a da posibilitatea Republicii Belarus de a promova produsele din zonă. De asemenea, județul Călărași este o zonă importantă pentru a promova produsele și tehnica Republicii Belarus. Sunt mari posibilități de colaborare și în alte domenii.”


There is no ads to display, Please add some