Viorel Ivanciu se retrage de la Dunărea Călărași!

Please enter banners and links.

mare 2Săptămâna aceasta, la sediul clubului Dunărea a avut loc o conferință de presă. Cel mai important aspect a fost faptul că Viorel Ivanciu, omul care a readus echipa după 20 de ani cu speranțe de promovare a afirmat că se retrage dacă echipa nu ajunge în Liga 2 la toamnă. La conferința din această săptămână au participat: Marian Dinulescu, vicepreședintele CJ Călărași, Viorel Ivanciu, consilier local, Costică Ștefan, președintele Dunării, antrenorul Ion Răuță, secretarul clubului, Laurean Moțățăianu și noile câțiva jucători veniți să ajute clubul Dunărea la noua performanță.

 

Dunărea Călărași și-a prezentat în cadrul unei conferințe noile achiziții. Cu speranțe mari și puși pe treabă, noii sosiți vor să ajute clubul călărășean să atace promovarea după 20 de când Dunărea n-a mai jucat în „B„. Cu 8 jucători noi în lot, unul destul de bun, jucătorii lui Ion Răuță vor pleca în noul retur cu prima șansă de pe locul 1 al clasamentului Seriei a 2-a. Dunărea are avantaj că la Tulcea sunt probleme cu banii, cei de la Tunari nu își doreste promovarea, iar meciul cu Juventus Colentina va avea loc la Călărași. Sunt doar trei aspecte importante iar pe lângă aceste lucruri echipa de pe malul Borcei trebuie să meagă ceas în retur.

Ion Răuță „îi ține-n priză„ pe jucătorii săi. Un om cu multă experiență știe cu ce are de-a face. Răuță știe că mai este un drum lung și plin de „gropi„ până la capăt. Pe de altă parte, oficialii clubului sunt clubului sunt conștienți că dacă Dunărea ratează promovarea atunci ei vor fii primii „huliți„. Liberalul Viorel Ivanciu este omul de legătură dintre clubul condus de către Costică Ștefan. Acesta a reușit să pună la dispozița jucătorilor și antrenorilor toate condițiile ce i-au fost solicitate, iar ratarea obiectivului din acest sezon ar putea fi sinonim cu apocalipsa pentru Dunărea Călărași. „Dacă nu promovăm, mă retrag”, a spus Viorel Ivanciu.

În altă ordine de idei, echipa călărășeană merge bine în amicale. Dunărea a reușit să câștige meciuri importante cum ar fi cele cu CF Brăila sau Farul Constanța. 


There is no ads to display, Please add some