Victoria Chirnogi nu mai joacă în Liga 3-a

Please enter banners and links.

Echipa din Chirnogi nu va juca în Liga a 3-a din cauza problemelor financiare.

Primarul comunei Chirnogi, Irinel Roman a declarat pentru www.editia.ro faptul că echipa locală, Victoria Chirnogi nu se va mai alinia la startul noii ediții de campionat a Ligii a 3-a. La baza acestui motiv stă situația financiară destul de slabă a grupării, echipă care nu are bani prea mulți de la bugetul local ca să activeze în Liga a 3-a.

Cațaros: „Eu vreau să joace în Liga 4„

La începutul acestei săptămâni, cei de la Chirnogi au făcut o adresă oficială către Asociația Județeană de Fotbal Călărași în vederea unei înscrieri în cadrul Ligii a 4-a județene. Pe de altă parte, Victoria ar putea avea probleme și în acest sens., Federația Română de Fotbal a cerut ca orice echipă care se retrage să fie retrogradată în ultima Liga, ce-a de-a 5-a urmând ca trupa lui Adrian Cristea să o ia de jos. Șeful AJF-ului, Bratu Cațaros a declarat că domnia sa susține ca echipa din Chirnogi să activeze în Liga 4 asta datorită faptului că formația deține o bază sportivă cu mult peste standardele altor echipe din județ. „Eu sunt de acord ca cei de la Chirnogi să joace în Liga 4. Asta nu depinde de mine ci de cei din Comitetul Executiv. Deocamdată vom vedea cum spune la regulament. Au o bază sportivă de invidiat și ar fi păcat să nu-i lăsăm să joace în Liga 4„, a spus Cațaros.

Roman: „ Din păcate nu mai putem continua în Liga a 3-a„

Irinel Roman, edilul din Chirnogi este de părere ca echipa sa să activeze în campionatul județean dar nu în ultima Ligă, ce-a de-a 5-a. „La ce investiție este aici ar fi și păcat să jucăm în „Onoare„. Sunt multe echipe care nu îndeplinesc condițiile de participare. Noi avem totul pus la punct. Sunt două terenuri la Chirnogi, vestiare, tribune, totul ca la carte. Din păcate nu mai putem continua în Liga a 3-a pentru că nu sunt bani„, a spus Roman. Dacă va primi „girul„ C.E. al AJF Călărași, campionatul județean de fotbal va deveni o competiție mai atractivă. Venus, Ciocănești, Modelu, Fundulea, Mânăstirea, probabil și Chirnogi, atunci lupta va fi mai încinsă.

 


There is no ads to display, Please add some