Vasile Iliuță: „Alegerile sunt o șansă uriașă de a duce înainte Călărașiul”

Please enter banners and links.

14468615_10206169033824686_2944042180292698317_oAlegerile de duminică reprezintă un moment important atât pentru județul Călărași, cât și pentru România.  Cei chemați la vot trebuie să aleagă între două direcții care s-au conturat până acum destul de clar și care vor marca, într-un fel sau altul, viitorul nostru în următorii ani.

Pe de o parte, avem opțiunea unei schimbări fundamentale în sânul clasei politice, prin apariția unor oameni competenți și serioși, care au avut performanțe importante și în alte domenii, iar de partea cealaltă se află varianta ultracunoscută unei Românii captive în mâinile unor grupuri de politicieni bine conectați la resursele bugetare și de influență.

Călărășenii au arătat că știu ce vor

Potrivit președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, județul nostru își joacă în acest moment  o șansă importantă. “Călărașenii au demonstrat de mai multe ori că știu mai bine decât oricine ceea ce este bine pentru ei. Și din acest motiv, în alegerile locale ei au ales schimbarea în bine, au ales să penalizeze risipa și incompetența pentru a da un semnal că politica trebuie făcută în sprijinul oamenilor. Acum a sosit momentul să arate din nou că în Călărași trecutul nu se mai poate întoarce și că România trebuie să meargă înainte”, a spus Iliuță.

Alegerile, șansa unei dezvoltări rapide a județului

În opinia președintelui Consiliului Județean Călărași, dincolo de semnalul pe care îl dau aceste alegeri, pentru călărășeni se află în joc mult mai mult decât atât. “Din fericire, proiectele pe care le avem în desfășurare sau care urmează să fie puse în aplicare în Călărași, vor continua, iar rezultatele lor au început să se vadă și vor fi din ce în ce mai vizibile. Am început modernizarea spitalului județean din Călărași, există mai multe proiecte ambițioase cu fonduri europene care vor schimba în bine viața oamenilor de la noi din județ. Dar alegerile de duminică înseamnă, de asemenea, a avea posibilitatea unui parteneriat serios cu un guvern responsabil și performant, legi mai clare, o reformă administrativă și multe alte lucruri importante care se pot face doar prin prezența unui guvern care să ducă România înainte”, a afirmat Iliuță.

Avem nevoie de un guvern care să înțeleagă agricultura

Pentru liderul PNL Călărași menținerea unui guvern liberal în fruntea căruia să se afle un specialist cu o experiență europeană în agricultură, ca Dacian Cioloș, reprezintă o garanție suplimentară, că județul nostru are viitor. “Noi suntem o regiune agricolă, iar oamenii de aici trăiesc de pe urma pământului. Avem nevoie pentru ei și pentru dezvoltarea noastră ca județ, de polticieni competenți care să înțeleagă nevoile lor și să aducă schimbarea în bine. Dezvoltarea infrastructurii de irigații în zona Bărăganului, realizarea unei Burse de Cereale, cadastrarea terenurilor agricole, precum și multe alte proiecte importante pot fi realizate doar dacă vom da șansa, pe 11 decembrie, unei echipe liberale”, a încheiat Vasile Iliuță.


There is no ads to display, Please add some

About The Author