Valeriu Petrescu: „Înainte Modelu și-a îndeplinit obiectivul„

Please enter banners and links.

mare 2Valeriu Petrescu, antrenorul celor de la Înainte Modelu spune că mai așteaptă la echipă noi achiziții.

Înainte Modelu a terminat pe locul 5 anul trecut în Liga a 3-a, Seria a 2-a. În acest context, antrenorul modelenilor, Valeriu Petrescu se declară mulțumit de obiectivul echipei. În această perioadă de iarnă se anunță și achiziții noi la Modelu asta după ce echipa s-a despărțit de 5 jucători. Petrescu mai așteaptă doi atacanți, trei fundași, doi mijlocași și 3 juniori Under 19. „Avem nevoie de întăriri. Asta e clar. Vom face publice numele jucătorilor după ce transferurile se vor parafa. Sunt sigur că noii fotbaliști vor îmbrăca tricoul echipei noastre în acest an„, a spus Petrescu pentru www.editia.ro. Lotul echipei din Modelu se pregătește în comuna condusă de edilul Gheorghe Dobre, un susținător înfocat al sportului de performanță.

„Sunt foarte mulțumit de condițiile pe care le avem aici și ne vom pregăti la stadion pentru retur. Pot să spun că mai sunt mulțumit și de rezultatele pe care echipa noastră le-a obținut anul trecut. Locul 5 este un obiectiv atins de noi cu rezultate bune obținute de jucătorii mei. Și anul acesta vrem să facem o figură frumoasă în campionat și să sperăm la rezultate mult mai bune. Vreau să le mulțumim și sponsorilor care sunt alături de Înainte Modelu„, a spus Petrescu.

La capitolul amicale, Înainte are un program încărcat. Pe 27 ianuarie, Modelu joacă în deplasare la Juventus, liderul Seriei a 2-a, iar pe 30 ianuarie, Abatorul Slobozia își va măsura forțele cu modelenii. În februarie, Modelu are programate 6 meciuri de pregătire. Pe 5 februarie cu Dinamo II, pe 10 la Gloria Buzău, în data de 13 cu Tunari, iar pe 17 februarie, Modelu întâlnește o echipă din Liga a 2-a, Farul Constanța. Până la reluarea campionatului Ligii a 3-a, Înainte va mai întâlni ACS Berceni (20 februarie) și Viitorul 2 Constanța (27 februarie).

Înainte Modelu este ce-a de-a treia echipă care reprezintă județul nostru în fotbalul românesc. Pe lângă trupa lui Petrescu și CSM Oltenița mai activează în Liga a 3-a iar în Liga a 2-a călărășenii se pot mândri cu Dunărea Călărași.


There is no ads to display, Please add some