Un sezon de excepţie pentru Super Venus!

Please enter banners and links.

În ediţia 2011/2012, Venus Independenţa a câştigat tot reuşind şi promovarea în liga a 3-a. În cele 28 de meciuri disputate în campionat, Super Venus a pierdut doar 7 puncte.
Venus Independenţa este indubitabil, regina fotbalului judeţean. În sezonul recent, Venus s-a umplut de glorie: a devenit campioană judeţeană, a câştigat Cupa României- faza judeţeană şi cel mai important a promovat în liga a 3-a. Trei obiective atinse într-o stagiune de neuitat!

Doar 7 puncte pierdute!
În campionat, Venus a făcut legea. Plasată în Seria C, Venus s-a clasat, la final, pe primul loc câştigând 25 din cele 28 de partide oficiale. A marcat 122 de goluri, primind în schimb doar 12! Singura partidă pierdută s-a desfăşurat pe 17 decembrie 2011, Venus cedând, la limită pe teren propriu în faţa modelenilor de la Înainte. Tot în toamna anului trecut, Venus a remizat în alte 2 jocuri, ambele în deplasare.
În play-off, Super Venus a făcut instrucţie cu echipa secundă a chirnogenilor de la Viitorul. Iar în finală, băieţii lui Ilie Zeciu au închis conturile încă din prima repriză: 5-0 cu Progresul! S-a terminat 6-0 iar adversara şi-a recunoscut „jupânul”.

A izbutit eventul
În Cupă, Venus a tratat competiţia cu seriozitate şi ambiţie. A mers până în finală pe care la cerere a disputat-o în fieful adversarului. La Ciocăneşti, Venus s-a impus cu 4-3 în faţa Dunării, în prelungiri. Şi-a permis şi o aroganţă, la pauză, Zeciu&Co conducând cu 3-1.
A fost cel de-al doilea trofeu „intern” dus în vitrina clubului. Venus a izbutit ca şi anul trecut, eventul!

Sublim şi la Slobozia!
Dincolo de performanţele locale, Venus trebuia să confirme şi dincolo de graniţele judeţului. Pe 20 iunie, la Slobozia, Venus a scris o pagină de istorie. Atât a clubului cât şi a fotbalului călărăşean. Pe o căldură cu iz de Sahara, Venus a câştigat duelul cu campioana Constanţei, CS Agigea, obţinând dreptul de a evolua din 17 august în liga a 3-a. Superb! În condiţiile în care până acum, Venus lăsa impresia că-şi cunoaşte lungul nasului, preferând să nu se hazardeze aiurea.

Uzină perfect funcţională
La Independenţa, liderul de onoare al clubului, Constantin Anghel a creionat totul cu o perfecţiune tipic elveţiană. A investit încredere, bani şi suflet într-o bază sportivă modernă, lot de jucători infrastructură administrativă. Venus a crescut frumos şi sănătos într-un climat propice. Evident, rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.
Venus e o echipă sudată, bine articulată cu un potenţial încă nedescifrat. Felicitări merită toată lumea. De la cel mai „simplu” jucător până la Anghel, amintindu-i aici pe Zeciu, Doru Simion, Dan Giurcan, Florin Radu şi Ion Radu, un om cu o inimă mare cât o zi de post.
Serioşi şi ambiţioşi, cum s-au calificat, în ochii călărăşenilor, codenii nu se vor face de basme nici în Liga a 3-a. Venus are toate şansele să ne producă valuri de bucurie începând cu 17 august.
2011-2012 a fost un sezon de referinţă pentru Super Venus. Aşa va fi şi în ediţia 2012/2013.

Rezultate campionat
28 25 2 1 122-12 77p
Puncte pierdute: 7
Şoimii Unirea – Venus 1-1 (et. 6- 1.10.2011)
Dunărea Ciocăneşti-Venus 1-1 (et 8- 15.10.2011)
Venus-Înainte Modelu 0-1 (et 17- 17.12.2011)

Rezultate Play-off
Venus-Viitorul II Chirnogi 4-0; 1-1

Finala: 
Venus-Progresul Fundulea 6-0

Cupa României- faza judeţeană
Venus-Dunărea Ciocăneşti 4-3 (după prelungiri)

Baraj de promovare în Liga a 3-a
Venus-CS Agigea 4-3 (la penaltyuri)


There is no ads to display, Please add some