Un autobuz cu 15 persoane s-a răsturnat în şanţ

Please enter banners and links.

Un autobuz în care se aflau 15 persoane a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea DN 31, la ieşirea din comuna Chiselet

Paramedicii SMURD au intervenit rapid pentru preluarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale accidentului rutier.
În autobuz se aflau 15 persoane, iar în urma accidentului au rezultat trei victime, una dintre persoane a fost preluată de un echipaj SMURD, celelalte de către SAJ

În data de 26.03.2013, ora 21.33, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe DN 31, la ieşirea din localitatea Chiselet, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane, care suferiseră mai multe traumatisme în urma producerii unui accident rutier.
Potrivit primelor constatări, un autobuz (marca ISUZU, înmatriculat în Bucureşti, care efectua o cursă pe ruta Olteniţa – Mânăstirea) în care se aflau cincisprezece persoane, a derapat, a ieşit în decor, ajungând într-un şanţ.
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD şi a celor două echipaje S.A.J. la locul accidentului, au fost identificate trei victime.
O persoană de sex feminin, Mariana G., în vârstă de 55 de ani, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul claviculei şi membrului inferior stâng, echimoze faciale şi acuza dureri toracice şi abdominale, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale şi a transportat-o de urgenţă la spital.
Celelalte două victime rezultate din accidentul rutier, Daniela C. şi Niculina V. au fost preluate de echipaje ale S.A.J., care le–au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior şi acestea fiind transportate la spital.
La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet, pentru a lua măsurile de protecţie necesare în vederea eliminării pericolului izbucnirii unui incendiu.
Pompierii militari au decuplat bornele acumulatorilor de la respectivul mijloc de transport şi au verificat dacă există scurgeri de combustibili din rezervor.
 


There is no ads to display, Please add some

About The Author