Tutun, ţigări şi maşini manuale de fabricat ţigarete, confiscate de poliţişti

Please enter banners and links.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi secţiilor rurale Curcani şi Olteniţa, însoţiţi de jandarmi, au descins în această dimineaţă la locuinţele a patru persoane, suspectate de evaziune fiscală cu tutun / peste 3 kg de tutun, 5000 de ţigarete şi 4 maşini manuale de confecţionat ţigarete au fost confiscate
În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Olteniţa, poliţiştii şi jandarmii au efectuat pe raza comunei Şoldanu, judeţul Călăraşi, patru percheziţii domiciliare la locuinţele lui P. Viorica, de 53 ani, P. Sorin, de 39 ani, V. Sentiment, de 32 ani, şi P. Viorel, de 28 ani, suspecţi de săvârşirea de infracţiuni sancţionate de Codul fiscal.
Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 3,200 kg de tutun mărunţit, 4 maşini manuale pentru fabricat ţigări, aproape 5000 de ţigarete confecţionate şi inscripţionate, dar şi mai multe foiţe cu filtru.
Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. 


There is no ads to display, Please add some

About The Author