Toaleta NU ESTE COS DE GUNOI !

Please enter banners and links.

Compania de Apa ECOAQUA SA CALARASI deserveste (asigura intretinerea)  sistemelor publice de   canalizare-epurare  avand ca obiect preluarea apelor uzate menajere si industriale din localitatile  Calarasi, Oltenita, Urziceni, Lehliu Gara, Fundulea si Budesti.

Intretinerea acestui sistem de canalizare este foarte mult ingreunata de faptul

 ca, in particular   cetatenii  deverseaza  prin  toaletele  din  locuinte  sau  direct  in  conductele  publice,  o cantitate foarte mare de materii si materiale care NU AU CE CAUTA intr-un sistem de preluare a apelor uzate menajere: haine, carpe, materiale de igiena personale, deseuri solide, pungi si recipiente PVC, materiale de constructii, grasimi si seuri animale, uleiuri alimentare sau auto si mai ales in aceasta perioada restul provenit din distilarea fructelor (borhot)

           Aceste  materiale  infunda  sistemul  de  canalizare,  obtureaza treptat sectiunile  conductelor  reducand  capacitatea  de  preluare  a  apelor  uzate  menajere  si  blocheaza  functionarea  statiilor  de pompare ape uzate. Efectul blocajelor generate de aceste materiale este resimtit in primul rand tot de locuitorii din zona, urmare a refularii de ape reziduale in case, pe proprietati sau spatii publice.

           Pe langa neplacerile cauzate de refularea dejectiilor care in sine genereaza disconfort si chiar amenintare  la  adresa  sanatatii  publice,  nu este deloc de neglijat mirosul provenit din canalizare atunci cand aceasta se blocheaza.

          Supunem  atentiei  populatiei  ca toaleta  din locuinta  si sistemul  de canalizare stradal NU REPREZINTA cosul dumneavoastra de gunoi.

         Sistemul  de  canalizare  este  destinat  a  prelua  exclusiv  apele  uzate menajere  si  pluviale,  orice  alte  materii,  obiecte,  materiale  ajunse  in  sistem  va necesita interventii multiple, care consuma   importante  resurse  financiare  si umane, suportate indirect tot de catre Dumneavoastra.

     ECOAQUA  va interveni de fiecare data cand se constata disfunctionalitati ale sistemului de canalizare, dar tinand cont de faptul ca primii afectati de acestea sunteti Dumneavoastra, facem un nou apel prin care va rugam sa luati toate masurile pentru o utilizare a toaletelor din locuinte si a sistemului  de  preluare  a  apelor  uzate  menajere  in  general,  strict  pentru  scopul  pentru  care  sunt destinate.

                                                        Va multumim!

                                                 ECOAQUA SA CALARASI


There is no ads to display, Please add some