Structura deconducere a PP-DD Călăraşi a fost dizolvată!

Please enter banners and links.

 În ședința de luni, 2 aprilie 2012, Biroul Permanent Național al Partidului Poporului – Dan Diaconescu a hotărât dizolvarea Biroului Permanent Județean PP-DD Călărași. Această măsură statutară a fost luată ca urmare a constatării unor disfuncții grave în activitatea organizației județene respective, însoțite de abateri de la Statutul partidului.
În primul rând, fostul președinte al PP-DD Călărași, Ionel Dumitru, afișa o evidentă atitudine de non-combat și servilism la nivel local față de cei care ar fi trebuit tratați ca adversari ai formațiunii noastre politice (ex. Răducu Filipescu – președintele Consiliului Județean Călărași; Nicolae Dragu, primarul Municipiului Călărași etc.). În acest fel, au fost aduse prejudicii majore Partidului Poporului – Dan Diaconescu.
În al doilea rând, dl. Dumitru, în calitate de lider județean, a refuzat cu obstinență să folosească majoritatea mijloacelor de promovare a mesajelor noastre politice (prin conferințe de presă, emisiuni TV etc.) și a nominalizat candidați inactivi pentru președinția Consiliului Județean și a Primăriei Călărași. Drept urmare, climatul activității de partid a fost clar viciat.
Șansele formațiunii noastre politice erau în mod vădit diminuate prin defetismul practicat de către fostul președinte al PP-DD Călărași, care s-a făcut remarcat doar prin blocarea accesului în partid a unor oameni de valoare, care ar fi dorit să ni se alăture. De azi, activitatea Organizației Județene Călărași va intra în normalitate, urmând a fi dispuse, în continuare, măsurile care se impun pentru obținerea unui procentaj semnificativ la alegerile locale din iunie.

Biroul de presă al Partidului Poporului – Dan Diaconescu
 


There is no ads to display, Please add some