Stelian Fuia – candidatul APC pentru consiliul judeţean

Please enter banners and links.

Stelian Fuia va fi candidatul Alianţei Popular Creştine pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi, a anunţat copreşedintele alianţei electorale, Nicolae Dragu. Primarul municipiului a dat asigurări că actualul ministru al Agriculturii, Fuia, va câştiga funcţia de preşedinte al consiliului.
Stelian Fuia nu va fi nevoit să-şi prezinte demisia din funcţia de ministru, aceasta nefiind asimilată înalţilor funcţionari publici. Acesta va intra în campania electorală cu peste 25 de localităţi, între care municipiile Călăraşi şi Olteniţa, în care primarii sau candidaţii au şanse să câştige un fotoliu de primar.
Fuia nu va fi deloc un competitor comod pentru actualul preşedinte al consiliului judeţean, Răducu Filipescu. De când acesta se află în fruntea instituţiei nu a ajutat cu absolut nimic mai bine de jumătate din localităţile judeţului şi din acest motiv mulţi edili sunt decişi să sprijine un candidt care să le reprezinte mai bine interesele la nivel de judeţ. Alianţa Popular Creştină nu şi-a anunţat candidaţii pentru primăriile din judeţ, însă nici USL nu a făcut acest lucru, fiecare combatant fiind preocupat să-şi aşeze cât mai bine formaţia pe câmpul de luptă. Care dintre cele două blocuri: Alianţa Popular Creştină sau Uniunea Social Liberală va câştiga alegerile din judeţ vom afla abia pe 11 iunie, după ce vor fi numărate voturile.
 


There is no ads to display, Please add some