Spitalul Județean de Urgență are un nou manager

Please enter banners and links.

În data de 27 februarie 2018 a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de manager în cadrul Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași.

               În urma prezentării și examinării proiectului de management și a răspunsurilor date în fața comisiei de concurs, domnul Emanoil Valentin a obtinut nota 8,13, astfel fiind desemnat câștigător al concursului.

                Emanoil Valentin urmează a fi numit în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență “ Dr. Pompei Samarian” Călărași, pe o perioadă aferentă mandatului de până la 3 ani.

               Trebuie precizat, că din data de 1 iulie 2017,  Emanoil Valentin asigură interimatul funcției de manager, timp în care a cunoscut în detaliu prioritățile și problemele din cadrul Spitalului.

               În urma mandatului interimar de 8 luni, acesta a reușit să stabilizeze situații diverse regăsite, să responsabilizeze personalul, să eficientizeze organizarea activităților și să atragă un număr important de medici specialiști, astfel că, în urma demersurilor, din luna noiembrie au ales să se alăture spitalului din Călărași: Dr. Kovacs Emeric, medic specialist ATI, Dr. Velescu Silvia și Dr. Feraru Aurelia, medici specialiști oncologie, Dr. Porumb Andrei, medic specialist nefrologie, Dr. Damian Cristina, medic specialist obstetrică-ginecologie, Dr. Martinovici Laura, medic specialist anatomie-patologică, Dr. Mihai Constantin, medic specialist neonatologie, Dr. Shamien Hussein Mohammed, medic specialist chirurgie plastică și reparatorie, Dr. Florescu Irina, medic specialist geriatrie-gerontologie, Dr. Tiganila Cristiana, medic specialist medicina muncii și Dr. Aldabsheh Mohammed Jamil Hamed, medic specialist ATI.

               Totodată, acesta s-a implicat activ în finalizarea și modernizarea lucrărilor noului bloc operator și a implementării planului anual de achiziții de echipamente și aparatură medicală pentru anul 2017, echipamente de interes major pentru secțiile operatorii și secțiile medicale.

                   În această perioadă a fost asigurat deficitul major de resurse umane din cadrul serviciului TESA, fiind organizate concursuri pentru ocuparea posturilor vacante cu personal specilizat și experimentat.

               În viitorul mandat, așteptările din partea comunității și a Consiliului Județean Călărași sunt pe măsura așteptărilor, prin urmare, noul manager Emanoil Valentin este pregătit să-și asume o serie de măsuri, activități și obiective prioritare, și vă enumerăm câteva dintre ele:

  • Asigurarea unui buget echilibrat
  • Implicarea în demersurile de dotare cu echipamente și aparatură medicală a noului Bloc Operator
  • Reducerea cheltuielilor cu energia termică prin reabilitarea tehnică a spitalului (anvelopare)
  • Atragerea de investiții prin accesarea de fonduri prin finanțare europeană
  • Diversificarea serviciilor medicale, oferind o adresabilitate extinsă

La această dată, se poartă discuții deschise pentru atragerea de medici noi pe secția Urologie și completarea personalului medical superior pe secțiile ATI.

Toate aceste realizări și proiecte sunt bifate pentru îmbunătățirea constantă a standardelor medicale în scopul oferirii de servicii medicale de înaltă calitate pacienților.


There is no ads to display, Please add some