Senator Cionoiu: “PSD pune capăt privilegiilor nedrepte și încheie definitiv subiectul pensiilor speciale”

Please enter banners and links.

10.06.2023

"PSD pune capăt privilegiilor nedrepte și încheie definitiv subiectul pensiilor speciale. Ne-am asumat acest rol și suntem hotărâți să luptăm în interesul cetățenilor eliminând abuzurile și inechitățile care au durat oricum prea multă vreme.

În acest sens, PSD a depus la Parlamentul României un proiect pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și a făcut astfel ceea ce alte partide politice doar s-au prefăcut că vor face.

 Eliminarea pensiilor deputaților și senatorilor este o prioritate mai ales în contextul socio-economic de astăzi, când discutăm de grave probleme financiare ce afectează majoritate cetățenilor. Pentru a putea construi o societate prosperă și un viitor mai bun pentru toți românii, principiul contributivității trebuie să primeze în întreg sistemul de pensii publice.

 Această inițiativă a PSD îndreaptă omiterea intenționată a celor de la USR, care au redactat PNRR, dar nu au inclus pensiile parlamentarilor în jalonul pensiilor speciale. Nu putem pune pe seama unei scăpări din neatenție faptul că au „omis” tocmai pensiile speciale ale parlamentarilor.

PSD continuă să-și respecte angajamentele făcute și să lupte pentru dreptatea socială", senator Nicușor Cionoiu.


There is no ads to display, Please add some

About The Author