Semnarea contractului de lucrări CL 8, derulat de EcoAqua SA

Decebal Mihalache 12:07 am - 15 ianuarie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Semnarea contractului de lucrări CL 8, derulat de EcoAqua SA

Marți, 14 ianuarie, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Călărași, a avut loc semnarea contractului de lucrări ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție și a sistemului de canalizare inclusiv stații de pompare a apei din aglomerarea Călărași”, derulat de operatorul regional de apă și canalizare EcoAqua SA. Contractul inițial a fost semnat în anul 2011 cu ENERGOCONSTRUCȚIA Filiala București SA, dar, în urma intrării în insolvență a societății, contractul a fost rezilat în iunie 2012, după 10% realizare a stadiului fizic al acestuia. În decembrie 2014 a fost finalizată procedura de atribuire, prin care HIDROCONSTRUCIA SA București a fost declarată firma câștigătoare. Valoarea lucrărilor contractului semnat marți, 14 ianuarie, este de 38.893.596,56 lei fără TVA. Se vor reabilita și extinde rețele de apă, în municipiul Călărași, pe o lungime de 20,7 km și rețele de canalizare pe o lungime de 21,8 km.

       DSC_4465   ”Ceea ce s-a întâmplat astăzi este un important moment care reprezintă încheierea unei perioade de 15 ani, în care oamenii au tot așteptat punerea in practică a acestui proiect. La această dată, proiectul ar fi trebuit să fie în exploatare, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Trebuie sa facem pariu cu noi. Cetățenii trebuie sa înțeleagă disconfortul creat, dar trebuie să avem în vedere doar motivul și finalitatea. Voi face un pariu cu mine, doar două săptămâni voi fi plecat, voi fi lângă dânșii pentru a sprijini și ajuta, precum și a urmări buna desfășurare a lucrărilor. Sunt pretențios si voi fi foarte atent la felul în care se vor desfășura aceste lucrări, fiind vorba de cel mai amplu proiect care se va desfășura anul acesta în municipiul Călărași. Anul 2016 va putea fi atacat cu alte lucrări”, a declarat primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

          Au fost prezenți la eveniment directorul general al EcoAqua SA, Cezar Neagu, primarul municipiului Călăraș, Daniel Ștefan Drăgulin, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași Marian Dinulescu, viceprimarii Marius Dulce și Virgil Dumbravă, reprezentanții antreprenorului HIDROCONSTRUCȚIA SA, directorul tehnic din cadrul Primăriei Călărași, Marian Gheorghe, consilieri locali și reprezentanți ai mass-mediei locale.
 

BIROUL DE PRESĂ

Comentariile sunt inchise.