Semnarea celui mai mare contract, din fonduri europene, al Primăriei Municipiului Călărași

Decebal Mihalache 7:47 pm - 28 noiembrie, 2019 Comentariile sunt închise pentru Semnarea celui mai mare contract, din fonduri europene, al Primăriei Municipiului Călărași
Semnarea celui mai mare contract, din fonduri europene, al Primăriei Municipiului Călărași

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat Primăria Municipiului Călărași că luni, 2 decembrie 2019, se va parafa contractul de finanțare pentru proiectul de infrastructură "Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local"– POR 2014-2020, Axa 4, Prioritate 4.1. Mobilitate urbană.

          Contractul va fi semnat la sediul Primăriei Municipiului Călărași, la ora 16,00 în sala de ședințe.3_Photo - 3

          Proiectul are o valoare de 9,35 milioane de euro(co-finanțare 2%) fiind, totodată, primul proiect semnat pe Măsura 4.1. pe regiunea Sud-Muntenia și cel mai mare proiect al administrației locale călărășene.

          Facem precizarea că, până în prezent Primăria Municipiului Călărași a semnat contracte de finanțare, din fonduri europene, în valoare de 10,5 milioane de euro, urmând ca până la finele anului 2019 să mai fie parafate alte proiecte a căror valoare totală este de 20,87 milioane de euro.

 

BIROUL DE PRESĂ

Comentariile sunt inchise.