Se clatină scaunul lui Caţaros?

Please enter banners and links.

Şeful AJF Călăraşi a fost un susţinător declarat al primarului de tristă amintire, Nicolae Dragu.
În diverse conjuncturi, preşedintele AJF Călăraşi, Bratu Caţaros nu contenea cu ode la adresa fostului primar Nicolae Dragu.
Ori de câte ori a avut prilejul, Caţaros nu ezita să spună că Dragu i-a concesionat arena Navrom şi, desigur, serviciile trebuiau returnate cu vârf şi îndesat.
Pe 10 iunie, Caţaros a votat foarte probabil pentru continuitate, mizând pe un succes fulminant al fostului primar de tristă amintire care să-i asigure, în continuare, spatele.
În logica celor derulate, viitorul lui Caţaros nu pare deloc luminos. Liga a IV-a şi-a pierdut aproape definitiv credibilitatea. Revenirea la Liga de Elită nu va avea desigur consecinţele benefice la care visează Caţaros. Rămân o serie de incertitudini care vor produce sincope în derularea campionatului ediţiei 2012/2013.
Pe de altă parte, în teritoriu, reprezentanţii echipelor s-au cam săturat de contraperformanţele lui Caţaros. Stilul său de comunicare pompieristic crează confuzii şi stârnesc nemulţumire. AJF Călăraşi are nevoie de o reformă reală care trebuie promovată de o conducere abilă, eficace şi perfect ancorată la chestiunile care sugrumă acum, fotbalul local.
Caţaros reprezintă o certitudine care a început să se ofilească. Experienţa sa nu mai e un avantaj. AJF „a uitat” să mai producă şi beneficii deşi costurile materiale şi sportive cresc ameţitor, în fiecare an.
Prezentul „cenuşiu” riscă să devină îndoliat sub managementul său. Fotbalul a devenit demult o industrie şi nu doar o maşinărie ieftină în care nişte fraieri pompează bani pentru ca şmecherii de la Călăraşi să-i risipească fără nici o reţinere. 


There is no ads to display, Please add some