Sala Polivalentă – Beneficiarii răspund exclusiv pentru modul în care utilizează întreaga dotare

Please enter banners and links.

Spatiile si serviciile pot fi utilizate de asociatiile sportive, cluburile sportive si persoanele juridice si fizice, denumite in continuare beneficiari, pe baza actului perfectat cu adminstratorul ;

         Utilizarea spatiilor si serviciilor se poate efectua cu plata tarifelor stabilite de Consiliul Local al Municipiului Calarasi.

Cluburile sportive au prioritate in utilizarea spatiilor si serviciilor destinate activitatilor sportive.

Beneficiarii au obligatia de a asigura toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor stipulate in actul perfectat cu administratorul.

            Beneficiarii raspund exclusiv pentru modul in care utilizeaza instalatiile electrice, de incalzire si aparatelor si mijloacelor ce presupun foc deschis, precum si pentru intreaga dotare necesara activitatii contractate.

            Beneficiarii vor permite administratorului sa acceseze spatiile puse la dispozitie, in mod neconditionat, pentru verificarea modului de utilizare a acestora si a instalatiilor, precum si pentru efectuarea de lucrari de intretinere sau sau reparatii curente.

            Beneficiarii nu au dreptul de a modifica sau de a efectua oricare alte lucrari care afecteaza integritatea spatiilor si a instalatiilor.

            Beneficiarii au obligatia de a utiliza in mod direct spatiile si serviciile contractate. Nerespectarea acestor prevederi da dreptul administratorului de a rezilia unilateral contractul si de a evacua spatiile ocupate, fara notificare sau alte formalitati.

            Beneficiarii au obligatia de a lua toate masurile care privesc prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor.

            Accesul pe suprafata de joc a salii se face numai cu incaltaminte de joc adecvata in cazul competitiilor sportive. Cand suprafata de joc se utilizeaza in alte scopuri decat cele sportive, aceasta se va proteja cu materiale speciale de catre beneficiari.

            La statia de sonorizare, tabela electronica, centrala termica, statia electrica, centrala de incendiu, generatorul electric nu are acces decat personalul angajat al salii.

            Intrarea in sala pentru competitii sau spectacole se face cu respectarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, prin grija organizatorului de competitii sau spectacole.

          In conformitate cu Legea nr. 349/2002, pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului din tutun, cu modificarile si completarile ulterioare, fumatul este interzis in interiorul salii.

            Introducerea in sala a bauturilor alcoolice si accesul persoanelor in stare de ebrietate sunt interzise.

            Intrarea in sala cu animale este strict interzisa

Sala de Sport -1500 locuri se află în municipiul Calarasi – in zona de SV a municipiului pe un teren in suprafata de cca 9310 mp, cuprins intre strazile Progresul, Alexandru Sahia, blocurile B11 – B12 si Parcul Municipal (la sud).

        Conform Studiului de Fezabilitate, conceptia de amplasare a Salii de Sport de 1500 de locuri a pornit de la pozitia deosebita a amplasamentului pe cornisa superioara si deschiderea ampla catre parcul orasului aflat in vecinatate.

Dispunerea functionala a spatiilor in conformitate cu Studiul de Fezabilitate a condus la o solutie de arhitectura compacta in care se evidentiaza 4 tronsoane :

  • tronson A – sala si tribunele cu inaltime 19,23 m ;
  • tronson B – holul pentru public cu inaltime 6,85 m ;
  • tronson C – vestiarele sportivilor cu inaltime 2,53 m ;
  • tronson D – accesul sportivilor si sala de forta cu inaltime 6,33 m.

Anexele administrative, tehnice (birouri personal, centrale ventilatie, hidrofor, tablou electric general, generator electric) si o parte din anexele sportivilor sunt plasate in tronsonul A, sub cele 2 galerii de acces/ evacuare pentru public.

In conformitate cu tema de proiectare, Sala de Sport cu 1500 de locuri a fost construita ca o necesitate pentru municipiu de a avea o sala de sport care sa corespunda normelor tehnice pentru competitii interne si internationale pentru sporturi de sala. S-a prevazut realizarea unei sali de sport, conform normelor specifice pentru sporturi de sala (handbal, volei, baschet, tenis, gimnastica, lupte, box), sala care sa fie folosita polivalent respectiv atat pentru practicarea unui numar mare de discipline sportive in cadrul unor competitii sau sedinte de pregatire si antrenament cat si pentru practicarea unei game variate de spectacole artistice, conferinte, adunari festive, etc., in general manifestari care nu presupun amenajari specifice privind decorurile, echipamentul si instalatiile.

Începând cu 01.04.2022, conform H.C.L nr.81/31.03.2022, art.1, tarifele de închiriere pentru Sala Polivalentă ,,Ion Neagu” situată în Călărași, str. Al. Sahia,nr.1, se modifică astfel:

  1. Tarif închiriere Sala de Sport pentru antrenamente anul 2022, este de 385lei/ora (fără TVA);
  2. Tarif închiriere Sala de Sport pentru competiții, spectacole, etc. este de 430 lei/ora(fără TVA);
  3. Pentru cluburile de copii și juniori, indiferent de forma de organizare tariful pentru orele de antrenament rămâne cel prevăzut în H.C.L nr.68 din 26.04.2018.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author