Reprogramare tratamente de combatere a căpușelor și țânțarilor

Decebal Mihalache 4:38 pm - 22 iunie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Reprogramare tratamente de combatere a căpușelor și țânțarilor
Reprogramare tratamente de combatere a căpușelor și țânțarilor

             Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vă informăm că tratamentele de combatere a căpușelor și țânțarilor (larve și adulți), atât avio, cât și terestru, pe raza municipiului Călărași (zone verzi, mlăștinoase, inundate, lucii de apă, locuri de joacă, parcuri etc) se vor reprograma pentru perioada 27.06.2020-01.07.2020.

          Tratamentul avio se va efectua în intervalul orar 06.00-11.00, iar cel terestru în intervalul orar 22.00-04.00, în funcție de condițiile meteorologice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

            Substanțele active ale produselor utilizate sunt: cipermetrin, tetrametrin, pyperonil, butoxid, deltametrin și s-metropren, acestea fiind omologate de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

            Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

 

 

Comentariile sunt inchise.