PSD Călărași lansează o competiție internă pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Călărași

Please enter banners and links.

PSD Călărași își propune să arunce în lupta electorală pentru câștigarea alegerilor locale de anul viitor privind Primăria Călărași pe cel mai bine poziționat candidat, adică pe cel care va întruni cea mai clară intenție de vot din partea călărășenilor.

La ultimele alegeri, cele europarlamentare, PSD a obținut la Călărași într-un județ controlat politic de PNL, un rezultat foarte bun, clasându-se la doar 3 procente în urma liberalilor, ceea ce indică și o anumită nemulțumire a călărășenilor în ceea ce privește administrația publică locală. Mai mult, diferența la nivelul municipiului au făcut-o mai puțin de 600 de voturi, un semnal bun pentru cel care va intra din partea social-democraților în competiția cu actualul primar de Călărași.

Pentru aceasta, la Secretariatul General al PSD Călărași se vor primi, în perioada 5 Septembrie – 12 Septembrie, înscrierile din partea celor care vor să fie incluși în sondajul de opinie care va fi realizat la nivelul municipiului de către o importantă casă de sondare a opiniei publice.

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi a făcut zilele acestea un apel la toți membrii organizației care simt că pot face față acestei competiții interne: ”Invit pe toți membrii de partid care consideră că au notorietatea necesară, experiența politică și aptitudini de management în ceea ce privește administrația publică locală, să își depună cererea la secretariatul organizației, alături de un CV. Ulterior, până la data încheierii înscrierilor, candidații sunt rugați să depună și un scurt proiect cu viziunea lor în ceea ce privește modalitatea în care gândesc un eventual mandat în slujba cetățenilor călărășeni – care sunt proiectele pe care le-ar pune în practică pentru Călărași, cum ar aborda actul de administrație publică și ce măsuri ar lua pentru transparentizarea procesului decizional.”

Până acum, urmare a anunțului făcut de președintele organizației, s-au înscris în competiția internă, alături de președintele Iulian Iacomi,președintele executiv al organizației, doamna senator Roxana-Natalia Pațurcă, dar și domnul deputat Sorin Vrăjitoru. În zilele următoare se așteaptă înscrierea în competiție a unor membri de partid cu experiență în lupta politică, inclusiv șefi de organizații teritoriale, dar și membri simpli, ceea ce va acutiza în mod pozitiv lupta politică internă, dar va avea și darul de a dinamiza activitatea la nivelul organizației în perioada următoare.

Indiferent de rezultatul sondajului de opinie care va fi realizat la nivelul municipiului, organizația noastră va sprijini pe deplin pe cel mai bine poziționat candidat și îi va oferi tot suportul politic. Avem șansa de a recâștiga Primăria Municipiului Călărași și de a face lucruri concrete pentru călărășeni”, a declarat președintele organizației, Iulian Iacomi.

Inițiativa pesediștilor călărășeni vine după ce PSD a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie realizat la nivel național care arată că partidul se află pe un trend crescător de încredere în rândul populației.

Rezultatul sondajului de opinie care vor duce la nominalizarea candidatului organizației pentru alegerile locale de anul viitor la nivelul municipiului va face obiectul unei conferințe de presă pe care PSD Călărași o va organiza cu toți reprezentanții presei locale.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author