PSD are în curs de elaborare un nou set de măsuri și programe, atât pentru populație cât și pentru mediul economic

Please enter banners and links.

  • Marius Dulce :” Partidul Social Democrat a generat măsuri de sprijin social și economic echivalente a 3,4% din PIB. 46 de miliarde de lei, adică peste 9 miliarde de euro!”

“În trei luni de guvernare, Partidul Social Democrat a generat măsuri de sprijin social și economic echivalente a 3,4% din PIB. 46 de miliarde de lei, adică peste 9 miliarde de euro! Acesta este impactul financiar al măsurilor și politicilor susținute de PSD pentru sprijinul acordat cetățenilor și companiilor românești care au putut, astfel, suporta un pic mai bine scumpirile induse de liberalizarea și criza fără precedent a energiei.

20 miliarde lei reprezintă programe pentru susținerea investițiilor și realizarea reconversii de la economia de consum către economia de producție, tranziția la economie verde și tehnologii digitale.

14 miliarde lei reprezintă efortul de menținere a unor prețuri suportabile la energie electrică și la gaz pentru economie și cetățeni pe întreg anul 2022. Sunt peste 3,5 milioane de gospodării, beneficiari direcți!

12 miliarde lei este dimensiunea pachetului social, ca urmare a creșterii de la începutul anului a pensiilor și alocațiilor pentru copii.

Este maximul ce s-a putut face într-un timp foarte scurt, cu resursele existente. Iar efectul se reflectă deja în încetinirea puternică a ratei de creștere a inflației și menținerea într-o zonă care să permită intervenția asupra celorlalte componente de risc, respectiv combustibil și alimente.”, a declarat Marius Dulce.

PSD are în curs de elaborare un nou set de măsuri și programe, atât pentru populație cât și pentru mediul economic, care pun accent deosebit pe atragerea / utilizarea fondurilor europene. Acestea vor asigura menținerea echilibrelor economice, reducerea inflației și creșterea veniturilor.

 


There is no ads to display, Please add some