PROTEJARE APOMETRE (CONTOARE DE APĂ RECE) PE PERIOADA RECE

Please enter banners and links.

ECOAQUA SA Calarasi  comunica clientilor sai ca au obligatia sa ia masuri de protejare a apometrelor, atunci cand  acestea se afla in interiorul proprietatii individuale.

        Astfel, utilizatorii de la imobile case individuale sunt sfatuiti sa se asigure ca este pus etans capacul pe caminul de apometru, iar daca acesta este intr-o zona deschisa ar trebui protejat si apometrul cu robinetii de manevrare, printr-un material termoizolant (vata minerala,  polistiren).

       De asemenea, daca exista in instalatia interioara robinet  de prelevrare apa, folosita pe perioada rece, acesta trebuie de asemenea sa fie izolat termic cu vata minerala. Reamintim ca nu este indicat sa se lase robinetul sa curga cu debit foarte mic, ca masura contra inghetului, deoarece apometrele noi, cu transmitere la distanta, sunt mai performante si vor inregistra aceste consumuri, marind astfel considerabil valoarea facturii.

           Pentru utilizatorii de la imobile condominii (scari de bloc) recomandam, pentru apometrele amplasate in subsoluri, reducerea suprafetelor gurilor de ventilatie,  pentru a mentine temperatura peste limita de inghet a apometrelor, iar in cazul existentei apometrelor pe casa scarii este necesar ca ferestrele si usile de acces in scara sa fie inchise etans.

         Inghetarea apometrului determina blocarea si deteriorarea sa, iar acest lucru poate duce la inundarea caminului sau lipsa apei in instalatia interioara. Protejarea apometrului, precum si protejarea si verificarea  instalatiei interioare pe traseul de la apometru pana la consumator, este obligatia utilizatorului, conform prevederilor contractului de furnizare.

      In cazul in care apometrul sau instalatiile de apa se defecteaza ca urmare a inghetului, nefiind protejate corespunzator, utilizatorul va suporta costurile inlocuirii acestora.

         Eventualele probleme legate de functionarea apometrului sau in general a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare pot fi semnalate la urmatoarele dispecerate-sucursale  cu program non stop din aria de operare:

  1. DISPECERAT NON STOP SUCURSALA  ECOAQUA CALARASI
  •   TELEFON : 0242.313.720
  •  Email : dispecerat.ecoaqua@yahoo.com

Localitati in operare: Calarasi,  Lehliu-Gara,  Fundulea,  Lehliu,  Dorobantu, Nicolae Balcescu, Lupsanu, Ileana, Belciugatele, Independenta.

  1. DISPECERAT  NON  STOP  SUCURSALA  ECOAQUA  OLTENITA
  • TELEFON – 0242.510.279
  • Email : disp_ecoaqua_oltenita@yahoo.com

Localitati in operare: Oltenita,  Budesti,  Soldanu, Crivat, Plataresti, Spantov.

  1. DISPECERAT NON  STOP SUCURSALA  ECOAQUA  URZICENI
  • TELEFON – 0243.254.723
  • Email : urz.secretariat@ecoaqua.ro

Localitati in operare: Urziceni, Grindu.

                                                                                Departament comercial

                                                            ECOAQUA SA Calarasi


There is no ads to display, Please add some