Programul sărbătorilor de iarnă

Please enter banners and links.

Primăria municipiului Călărași a pregătit pentru călărășeni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un program cu activități specifice, ce se va derula în două puncte din oraș. Astfel, în zilele de 17 și 18 decembrie, peste 900 de elevi sunt așteptați să îl colinde pe Moș Crăciun în sediul Muzeului Municipal Călărași. Tot aici, de sâmbătă, 20 decembrie, până marți, 23 decembrie, toți călărășenii, de la mic la mare, sunt așteptați să colinde. Toată zona centrală a municipiului Călărași a fost pregătită de sărbătoare cu iluminat festiv.

          A doua locație din Călărași unde primăria a pregătit surprize va fi deosebit de animată, fiind vorba de cea mai aglomerată zonă din oraș. În piața Orizont, Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschisă în perioada 20-23 decembrie. Aici, în intervalele orare 9:30-13:00 și 16:00-18:00, Moș Crăciun așteaptă toți copiii pentru o fotografie și pentru a prelua scrisorile cu dorințele lor. Moșul îi va asculta spunând poezii și cântece și îi va recompensa cu o surpriză dulce. Mai mult, toți călărășenii care se vor afla în perioada menționată în zonă vor primi, dacă doresc, ceai cald din partea primăriei. La fel se va întâmpla și în zona centrală.

          Totodată, în cele patru zile, în intervalul orar 13:30-16:00, dacă sunteți prezent în oraș puteți fi surprins de o întâlnire cu Moș Crăciun care are pregătită o surpriză dulce.

 

BIROUL DE PRESĂ


There is no ads to display, Please add some