PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI, 02 – 11 februarie 2021

Please enter banners and links.

02 – 06 februarie 2021

Orele: 17:00 și 20:30

 

După ce ne-am certat2Dafter-we-collided-758554l-600x0-w-ac4245f7

Regia: Roger Kumble

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata: 105 minute

Rating: AP12

 

 

 

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Trevor e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poate nega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor.

 

05 și 12.02.2021, ora: 13:30

06 – 07 și 13 – 14.02.2021, orele 10:00 și 13:30

 

Trolii descoperă lumea – 2D (varianta dublată)TR2

Regia: Walt Dohrn, David Smith

Cu: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell și Mary J. Blige (voci versiune română: Andreea Gaica, Dalma Kovacs, Adi Dima, Raul Stănulescu, Eduard Mihai Andreianu, CRBL)

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical

Durata: 90 minute

Rating: AG

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată!  Poppy și Ciot vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Membră a elitei hard-rock, regina Barb, ajutată de tatăl ei, regele Murmur, vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel, Mătăsica, Bumbăcica, Cooper și Greg Diamond, pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.


07 februarie 2021

09 – 11. 02.2021

Orele: 17:00 și 20:30

 

Clubul tinerelor vrăjitoare2D0699104.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx

Regia: Zoe Lister-Jones

Cu: Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, David Duchovny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna

Gen film: Dramă, Fantastic, Horror

Durata: 97 minute

Rating: N15

       

 

 

 O adolescentă, agresată de unul dintre noii colegi de clasa, descoperă brusc că are susținători. Cele trei noi prietene, sunt tot ce ar fi putut visa; sunt amabile, grijulii și loiale. Când îi cer să se alăture legământului lor, ea nu ezită. Dar trece mult timp până când granițele loialității și prieteniei sunt testate în moduri pe care nu si le-ar fi putut imagina chiar și în cele mai sălbatice vise ale ei.


There is no ads to display, Please add some

About The Author